www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cursedone

Veteran
  • Posts

    1705
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

Recent Profile Visitors

8743 profile views

Cursedone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Am zis ca se potriveste melodia aici... cam ce se poate intampla cu chitara daca intra pe mana "bajetzilor" cu bagajele
  2. vad ca nu te intereseaza bagajul de cala sau un loc extra ca asta eram pregatit sa sugerez... e un risc sa nu te lase cu al doilea bagaj de mana in general, wizz air au devenit mai stricti cu chestia asta in ultima vreme (au fost topicuri aici cu oameni care isi aduceau chitara din SUA si i-au lasat, dar dupa ce au zis ca e fragil si era si vorba de Lufthansa)... daca ai cum, intra in contact direct cu oamenii de la wizz de la aeroport, sau roaga un prieten sa intrebe la ei (la aceeasi cursa ar fi perfect, e posibil sa fie fix aceiasi oameni in echipajul de cabina din avionul tau), pentru ca din pacate se mai intampla ca ce scrie pe site sau ce auzi la call center sa nu corespunda cu ce se intampla la aeroport, si oamenii aia au decizia finala cu ce intra in avion si ce nu... e greu sa iei chitara in avion vroiam si eu sa fac ceva de genul, dar am renuntat (tot cu wizz as fi mers)
  3. Jackhammerul s-a dus si el. Ramane pedalierul la 50 lei
  4. Jackhammer-ul e pe hold momentan, mai ramane pedalierul
  5. Oferta speciala pana pe 27 Octombrie (Duminica) - jackhammer-ul si pedalierul - 150 lei ambele. Daca nu se dau pana atunci, revin la pretul initial Proba si predare personala in Bucuresti, nu accept schimburi.
  6. chorusul si tunerul s-au dus revin in tara pe 24 septembrie, pana atunci pot raspunde pe PM
  7. O mica rectificare, pot sa trimit si in tara ramburs cu Posta Romana. up!
  8. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730603847 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vand urmatoarele, vizibile in poza: -pedala distors Marshall Jackhammer stare foarte buna, sunet bestial - 200 lei -pedala chorus Boss CE-5 stare foarte buna, aproape nefolosit, sunet cristalin - 250 lei -pedala tuner Korg Pitchblack+ stare perfecta - acordaj perfect, mod true bypass, intrare pentru doua instrumente - 200 lei -pedalier home-made, similar cu un toc de chitara, cu parte soft pentru agatat pedalele, 130cm x 30cm x 10cm - 60 lei La primele doua pedale vandute ofer si alimentator DC 9V bonus. Predare si proba personal in Bucuresti. Nu accept schimburi. 0730603847 Vali.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.