www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex Nitescu

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Dej/Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    BCBE
  • Gear
    -Epiphone PR-4E Natural , Concert body.
    -Takamine EG320SC
    -Thomann Classic Guitar Special Edition

Recent Profile Visitors

1484 profile views

Alex Nitescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vand Line6 POD HD300, pedala efecte chitara electrica. In stare perfecta de functionare cu urme normale de uzura. Vine la pachet cu alimentator. Nu accept schimburi, trimit in tara, sau predare personala in Cluj-Napoca / Dej. Pretul este putin negociabil.
  2. da . am primit mesajul, mai astept oferte! As fi FOARTE interesat de o chitara marca LAG, dar sunt dispus la Takamine, Fender, Ibanez.
  3. fiecare cu parerea lui, eu astept oferte in continuare!!
  4. nu ziceam sa fie fix 2000, poate mai raman ceva bani ) dar caut ceva bun. mi se pare mult. are case?
  5. Pret: 0 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: alexnitescu98@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pret: 2000 RON Localitate: - Contact: Forum Stare Uzura normala Buna ziua, caut sa achizitionez o chitara cu un pret cuprins intre 1300-1400 lei si 2000 lei. Doresc ca aceasta sa aiba solid top neaparat, pre-amp cu tuner ar fi un plus, eventuale accesorii. Doresc ca aceasta sa functioneze perfect, sa nu aiba defecte la pre-amp sau ceva. Astept oferte.
  6. Cumpar pedala multi-efect de chitara Buget: 250 lei Contact: 0735232208 Caut un procesor second hand, un pret corect, ca prim procesor .
  7. Korg AX3G mai e valabil ? chiar deloc nu e negociabil pretul?
  8. Pret: 0 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0758240996 Link producator: - Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut sa cumpar un Bass Squier J-Bass, P-Bass, Yamaha sau Ibanez in jurul bugetului de 1000 lei. Astept oferte la preturi corecte, iar eu voi oferi in functie de accesorii si stare. Prefer ca instrumentul sa se afle in jurul Clujului.
  9. Salut! As vrea sa achizitionez o chitara cu un buget maxim de 1000 lei. la banii astia, noua as putea lua un Squier Affinity Tele, dar ma gandesc sa caut si ceva second! Ce mi-ati recomanda in banii astia second? si o recomandare si pana in 500 lei ! Nu vreau chitari pentru metal, cant blues, jazz, soft rock cateodata.
  10. Ce parere aveti despre pachetul Epiphone PR-4E? L-am achizitionat , 750 lei , cant cam de 1 an jumatate intens , ore particulare facute pe clasica , dar si pe acustica cam 2 pe saptamana + studiat acasa , prind bine acordurile barre , teoria o stiu . PS : acesta este pachetul http://esound.ro/chitare-si-chitare-bas/chitare-electroacustice/epiphone-pr-4e-pachet-chitara-electro-acustica.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.