www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

clarinet

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    cluj

clarinet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. xD atat cere ...dar nustiu cat a primit uite link http://www.okazii.ro/instrumente-coarde/vioara/vioara-reghin-an-fabricatie-1960-a44114259 Va rog sa ma scuzati daca se considera reclama .
  2. Bunicul meu si fratele meu sunt vioristi .Le-am cerut parerea inainte de a posta ..REGHIN este o fabrica ...deci se fac viori pe banda rulanta ...nu prea au mare valoare (Depinde de serie) Am rascolit putin site-urile si am gasit o vioara reghin 1960 (1500lei) in stare perfecta de functionare ..MA gandesc ca ,daca el spune ca starea ei e deplorabila trebuie neaparat reparata ..si o vioara cand e reparata ...pretul ei scade la jumatate ..mai ales daca este un profesionist si lasa urme de reparatie . Poate merge cu ea la un cunoscator(reparator,profesor) si o sa ii spuna cu aproxmatie pretul acesteia ..in stadiul care este acum. Poti pune niste poze te rog?
  3. Daca este stricata rau ..(Sparta,rupta...etc) nu te astepta la un pret mare ...dar ...daca este "Reparabila" Poti speri ca vei primi pana in 1000 lei + (10 milioane) ...nustiu oricum ,spor la vanzare .. Cat despre saxofon sunt modelele romanesti (Timis,guban) Un timis ajunge cam la 500 lei ...Daca raspunde bine ,perinite bune este excelent pentru inceput ...cand esti la inceput n-ai nevoie de Yamaha.selmer...etc....eu iti urez succes ...NU UITA, DACA CUMPERI SAXOFON IEFTIN CEL MAI BINE ESTE SA-L VADA UN SPECIALIST ...CHIAR DACA E 400 LEI N-ARE ROST SA II DAI DE POMANA .
  4. Buna ziua Am si eu cateva intrebari la care as fi foarte bucuros daca mi-ati raspunde . Sunt incepator la saxofon si vreau sa ma inscriu la Scoala de arte Tudor Jarda -cluj-napoca La sectiunea "Saxofon". Din cate am inteles costa 700 lei inscrierea +50 lei taxa de inscriere. Din cate am vazut Domnul Petrica plesca (Profesorul) Preda la 2 instrumente acordeon/saxofon. Intrebarea mea este daca ati auzit lucruri bune de scoala din cluj si daca credeti ca ,Profesorul invata ceva...tinand cont ca invata in 2 locuri . O alta intrebare care le adresez strict persoanelor care au terminat scoala ,Daca in 3 ani te invata cat de cat binisor ... Si vreau sa va dati putin parerea daca nu este prea putin 1 ora pe saptamana .. Tinand cont ca ,taxa este 700 lei ..cam mare pentru 4 ore pe luna ... O seara cat mai buna si ,as fii foarte bucuros daca .Mi-ati raspunde .
  5. Salutare vreau sa va intreb cate ceva despre notele muzicale..Sunt incepator la saxofon .Si vreau sa va intreb ce semnifica DIEZ-ul # Imi arata ca acolo e o nota minora?,ex: Do minor sau Do diez#? 2: Care sunt notele minore in urmatoarele poze,Si daca puteti sa imi traduceti va rog frumos...mi-ar fi tare de folos Va multumesc
  6. Mersi frumos de raspuns.M-ai scos putin din ceata... Acum ma gandesc cam cate ore cu profesorul mi-ar trebui sa invat sa cant...Asa putin... Dar sper ca in 1,2 ani sa invat ca cant..putinel
  7. Salut . Sa ma prezint sunt Stefan din cluj-napoca. As vrea sa incep sa cant la clarinet...Dar sunt neconvins...Imi toaca niste intrebari in cap la care n-am gasit raspuns. Vreau sa cumpar un clarinet...Am gasit unul bun si , pret decent.. E acordat in Mi bemol . Bun sa incepem cu intrebarile Vreau sa va intreb care e diferenta intre clarinetele Si bemol si Mi bemol.(Care suna mai bine) Si a 2-a intrebare..Cam Cate Lectii (Ore cu profesorul) iti trebuie sa incepi sa canti la el (Asa putin..Cat de cat) M-ati ajuta foarte mult daca ati raspunde.. O seara buna sa aveti. Stefan.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.