www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Moses1294

Active Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    Epiphone Les Paul 100,Florencia acoustic guitar,Ibanez GA3NJP classical guitar,Fender Frontman 212R,Ibanez IBZ10G,Behringer DM100

Recent Profile Visitors

2520 profile views

Moses1294's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Reputation

  1. Vând Fender 212R în stare bună, cântat doar la sala de repetiții și la vreo 2 evenimente private. Estetic 9/10. Preia bine pedale(eu așa l-am folosit). Are 3 canale:clean, drive și more drive ce pot fi comutate prin footswitch-ul inclus, EQ separat pentru clean și drive, buton de mid contour și spring reverb. Îl vând deoarece am facut tranziția la tuburi. Se poate vedea și proba în București. Mai multe detalii în privat. Toate cele bune!
  2. Salut! Vând Fender 212R în stare bună, cântat doar la sala de repetiții și la vreo 2 concerte pentru prieteni. Estetic 9/10. Preia bine pedale(eu așa l-am folosit). Are 3 canale:clean, drive și more drive ce pot fi comutate prin footswitch-ul inclus, EQ separat pentru clean și drive, buton de mid contour și spring reverb. Îl vând deoarece fac tranziția la tuburi. Ușor negociabil.Se poate vedea și proba în București. Trimit și în țară cu costul transportului suportat de cumpărător. Detalii în privat sau la 0734295335. Toate cele bune!
  3. Trupa Rusty Roses din București caută toboșar! Genurile abordate ar fi Hard Rock, Heavy Metal și Rock Alternativ.Cover-uri și compoziții proprii.Media de vârstă a trupei este de 22 de ani,deci este de preferat ca noul membru să se situeze undeva în intervalul de vârstă 18-28.Seriozitatea este un criteriu foarte important.Detinerea unui set de tobe și disponibilitatea la investiții și/sau cheltuieli comune sau individuale în folosul trupei constituie un avantaj.Cei interesați sunt invitați să mă contacteze pe PM.
  4. Am avut o asemenea chitară.Recomand!Spor la vânzare!
  5. Un amplificator surprinzator de bun.Unde mai pui ca e si la un pret accesibil.Recomand!Spor la vanzare!
  6. Salut.Suntem o trupa din București ce abordează ca stiluri următoarele :hard rock,heavy metal și rock alternativ.Dacă anunțul este încă valabil și ești interesat de o colaborare aștept PM.
  7. Ca de obicei.Spui ceva si lumea tot ca ea face.Mai usor mani o cireada de vaci...
  8. Salut.Suntem o trupa din Bucuresti ce abordeaza stilurile Hard Rock,Heavy Metal si Alternativ Rock.In ultima vreme ne-am axat pe compozitii proprii.Cautam un basist serios,implicat,cu idei si initiativa atat pe plan muzical cat si pe cel organizatoric,prezent si dispus sa investeasca financiar daca cumva este cazul.Doritorii ma pot contacta pe PM.
  9. Salut.Trupa de Hard Rock,Heavy Metal si ceva Alternativ.Interesat?
  10. Trupa din Bucuresti in cautare de tobosar.Dorim o persoana serioasa si dedicata,nivelul nefiind foarte important.Genurile abordate sunt:Hard Rock,Heavy Metal si ceva Alternativ.Detalii aici,pe privat sau la numarul de telefon 0732941497.Numai bine!
  11. Salut.Suntem o trupa de Hard Rock,Heavy Metal si ceva Alternativ pe alocuri si ne mai lipseste un tobosar pentru a fi formula completa.Suntem din Bucuresti.Te intereseaza?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.