www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mihai_bass

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    CrossFinger
  • Gear
    Yamaha RBX 374

Recent Profile Visitors

2187 profile views

mihai_bass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Tuner chitara/bass Behringer TU300, aproape nou, in garantie (14 din 24 de luni), cumparat in oct 2017 de la Senia. Detalii pe net. Pret fix, predare personala in Bucuresti. Sent from my iPhone using Tapatalk Pretul e 75 de lei. Scuze. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Salut, Abia am desfacut combo-ul de mai sus si am dat de 2 probleme: 1. Am buzz pe 2 note in 2 pozitii: A (5 pe e) si E (7 pe A). Inteleg ca ar putea fi de la difuzor sau de la suruburi nestranse. Alte opinii? 2. Asta e chiar ciudat: anumite note, tinute mai mult, imi dau - doar in casti (Roland RH-5) - o variatie de "tune", ca si cum as face slide up and down. Apoi pasaje clare par out of tune, in special notele cantate pe coarda A. Tunerul zice ca totul e ok, la fel si creierul dar urechea aude altceva ...Sa fie de la casti, de la intonatie, de la baterie (rbx 374, activ) sau de la amp? Daca zic prostii, aia e. Daca cineva a mai patit la fel, impartasiti solutii. (Ma duc cu el oricum inapoi la senia, dar pana atunci...) Pentru conformitate, repet: kustom kxb20 + yamaha rbx374. Multumesc.
  3. Pret: 300 RON Localitate: bucuresti Contact: s_mihail@yahoo.com Link producator: http://www.cortguitars.com/en/amplifiers/ge30b Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut combo bass pentru acasa. Cort ge30b sau similar (bassreflex si 10"). Buget 300 ron.
  4. salut! daca le mai ai, le vreau eu. merci!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.