www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Carlos

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Carlos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Buna seara ! Aruncati o privire aici, va rog. Poate ma puteti ajuta. Stima !
  2. Salutare ! Am cumparat la mana a doua o chitara electro-acustica Hora Reghin W12204 Eq fabricata in 2004. Am luat-o datorita pretului foarte mic. Are defectele din pozele atasate mai jos, nu stiu daca doza aia merge, este un Artec Age7. Actiunea, dupa cum se vede, este inacceptabil de mare pt o acustica, pragusul ala este deplasat, bridge-ul cred ca trebuie schimbat cu totul etc.As dori sa stiu daca se mai poate face ceva pentru ea si daca da, cat m-ar costa aproximativ. O seara buna !
  3. E chitara, avea 6 corzi.
  4. The Joker - Multumesc ! O explicatie exact pe intelesul meu. Mi-a iesit. O seara buna !
  5. Multumesc pentru reply, apreciez..dar n-am inteles mai nimic. O explicatie asa, mai pentru tampitei, se poate ?
  6. Buna seara ! Am dat si cu incetinitorul, si full-screen, l-am si intrebat pe respectivul, nu mi-a raspuns. Am zis sa incerc aici. Care este ciupitura din acest clip ? ? Imi puteti spune detaliat ? Multumesc, o seara buna !
  7. Posibil sa lipseasca, am pozat headstock-ul pe ambele parti si sunt niste gauri, pe ambele parti . Mai mult ca sigur, pe stanga sau pe dreapta a fost candva demult a 7-a cheita. Ce intrebare mai am..as putea vinde vreunui colectionar harbul asta ? Se cauta proiecte d-astea pentru restaurare sau e prea varza ca sa mai merite sa bagi bani in ea ?
  8. Buna seara, concetateni ! Am dat acum ceva timp de o chitara acustica (dupa cum arata gatul), foarte veche, prin subsol. Arata ca dracu', avea 3 corzi, i le-am dat jos, erau prinse cu ajutorul unor bete de chibrit ! Voi ce spuneti de ea, recunoasteti modelul ? Chiar daca e un harb acum, cred ca a fost ceva de capul ei intr-un timp si ma fascnineaza ! O seara buna !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.