www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

matei90

Active Members
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Gear
    Stagg Western SW201RDS
    Squier Stratocaster Affinity

Recent Profile Visitors

5672 profile views

matei90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Citesc acum despre moduri si am o neclaritate. Sa zicem ca avem o progresie 1 3m 5 1 in do. Adica c em g c. Daca folosim moduri pentru improvizatie, pe acordul c am canta in c major (ionian), pe em in e phrygian, iar pe g in g mixolydian. Dar toate modurile enuntate contin fix aceleasi note ca c major, numai ca incep pe alta nota. Si atunci intrebarea mea e: cum e asta diferit fata de a improviza pe c major pe toata progresia? Posibil sa fie o intrebare tampita, dar as fi recunoscator daca m-ar putea lamuri cineva. Multumesc anticipat.
  2. matei90

    Open Jam

    10 points from Griffindor! (scuze pentru trolling, nu m-am putut abtine)
  3. matei90

    Open Jam

    Chiar, mai avem Open Jam si anul asta?
  4. Multumesc mult pentru replyuri. O sa am ce studia o vreme.
  5. Stiu cam tot albumul Unplugged. Merci oricum.
  6. Asa cum spune si titlul, am cam ramas in pana de melodii de invatat(acustice, preferabil blues, preferabil fara slide). Orice sugestie e binevenita. Multumesc anticipat.
  7. Omul Gary Moore nu e acelasi lucru cu Muzicianul Gary Moore. Mi se pare dubios sa zici 'imi pare rau ca a murit pentru ca avea solouri misto'.Si eu, primul gand pe care l-am avut cand am auzit vestea a fost 'imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad live'. Abia apoi m-am gandt la el ca om. Totusi banuiesc ca e nevoie de un om bun pentru a fi un bun muzician, si intr-adevar Gary parea unul(om bun). Prin urmare, toate respectele si Rest in Peace.
  8. matei90

    Open Jam

    Si in continuare in ce zile e? Tot martea, sau s-a mutat vinerea?
  9. Salut, Ideea pe care vreau eu sa insist e: ASCULTA MUZICA pe care vrei s-o canti. Inveti melodia strict dupa tab, e ok la inceput. Dar din cand in cand fa o pauza si asculta ce ai invatat, cu backing track sau fara. Sincer, nu inteleg cum ai putut sa nu observi ca backing trackul este pentru alta gama, dat fiind ca se face o disonanta groaznica, dar s-o punem pe seama neatentiei si a greabei de a invata melodia. Totusi, repet: asculta muzica pe care vrei s-o canti si cea pe care chiar reusesti s-o canti, pentru ca pana la urma asta e ideea in a fi muzician (amator sau profesionist, nu are importanta). Nu conteaza ca poti sa canti 100 de note pe secunda sau ca stii toate solourile lui Malmsteen, conteaza doar sa sune bine si sa fie distractiv, atat pentru ceilalti cat mai ales pentru tine. Succes.
  10. mare chitarist nick jonas =))
  11. Eu am Squier Affinity, asa ca postez si eu. SUPER!!
  12. Stagg 201RDS Asta e acustica pe care o am si eu. Suna bine, e o chitara buna pt cat costa. Acum merita 200 ron in functie de starea in care e. Eu am dat pe ea 250 ron acum 4 ani(inca suna bine). Dupa parerea mea, daca e bine intretinuta merita banii. Dar daca vezi vreo problema, eu zic sa te orientezi spre altceva.
  13. pun si eu sunteti liberi sa comentati/injurati matei90_duel_97.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.