www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CM97

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sebes

Other Information

  • Gear
    chitara electro-acustica Stagg
    Charvel Desolation DC2 ST
    Fender Mustang 1 v2

Recent Profile Visitors

2045 profile views

CM97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Alti amatori de memes pe aici? Incep eu seria:
  2. Mersi fain de feedback! Sunt de acord cu ce ai zis si tu, m-am taiat putin pe filmare, si lucrez la a remedia asta.
  3. Salut! An registrat un cover la 'Corazon Espinado' a lui Carlos Santana si m-ar ajuta mult un feedback din partea voastra! Link aici. Mersi!
  4. Pai sincer am tot incercat sa scot ceva efecte bune cu Mustang-ul folosind si Fender FUSE insa nu am reusit. Ma gandeam sa iau un procesor pentru ca are wah, loop si mai multe efecte.
  5. Eu ma refeream la faptul ca Fender Mustang-ul este putin diferit fata de celelalte amplificatoare, intrucat foloseste preset-uri. Am intrebat deoarece am vazut in manual amplificatorului ca el ar accepta doar un footswitch simplu cu un buton si nu stiam daca o sa mearga cu procesorul.
  6. Salut! Ma gandeam sa achizitionez un procesor BOSS ME-25 si intrebarea mea este daca procesorul asta e compatibil cu un Fender Mustang 1 v2. Daca le-a avut cineva il rog sa-mi spuna daca sunt compatibile. Multumesc anticipat!
  7. Imi cer scuze, nu am observat ca exista acel thread.Am reparat greseala, postul poate fi sters daca deranjeaza.
  8. Am inregistrat primul meu cover.Ce parere aveti?
  9. am inregistrat primul meu cover, ce parere aveti?
  10. Am desfacut la spate chitara si am vazut ca un cablu negru ce vine din baterie nu face contact la jack.Stiti cumva ce rol are acest cablu si ce se intampla daca il lipesc?
  11. Afecteaza distanta dintre doze si corzi sunetul pe care acestea le produc? Adica sunetul este mai bun daca dozele sunt mai aproape de corzi?
  12. Pai si-a luat un prieten Epiphone LP Zakk Wylde signature, care are EMG-uri 81 85 si chitara lui suna mult mult mai bine ca a mea.Iti dai seama ca as vrea ca chitara sa sune mai bine.
  13. Salut! Am un Charvel Desolation DC 2 ST si vreau sa va intreb daca considerati ca e mai ok sa ii schimb dozele decat sa iau una noua. Lemnul e mahon, mi se pare ok.As vrea sa pun niste doze gen EMG 81/85. Va iesi ceva bine sau iau direct alta chitara?
  14. Salut, sunt din Sebeș si cant la chitara electrica.Sunt ceva instrumentisti din zona Alba interesati sa cantam ceva, poate chiar si sa formam o trupa? PM daca este cineva interesat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.