www.rgc.ro Web analytics

Jump to content


Razvan S.

Member Since 14 Aug 2006
Offline Last Active Private
****-

Posts I've Made

In Topic: Ecranare Chitara

28 March 2017 - 10:22 AM

...si uite asa stau si ma intreb de ce onor producatorii nu fac ecranarea asta direct din fabrica? ar bubui contabilitatea si ar creste astronomic pretul chitarelor?

 

De unde stii, ca unii nu fac? :)

Carvin stock spre exemplu, are(apropo, unii folosesc si shielding paint...si nu vezi nimic daca nu stii cum arata o cavitate cu asa paint):

 

before.jpg


In Topic: Ibanez Vs. Gibson ( Or Other Brands)

27 March 2017 - 10:33 AM

Of, acum vreau si eu PRS

 

:tardlol: :lol:


In Topic: Cabinet 2X12 Marshall 1936

24 March 2017 - 01:42 PM

https://forums.rgc.r...hall-1936-lead/


In Topic: Ibanez Vs. Gibson ( Or Other Brands)

22 March 2017 - 03:22 PM

Nu exista o chitara "pentru X gen"

Exista ce chitara vrei tu sa folosesti sa obtii un anume ton, pe care ulterior il vei incadra, dupa gustul TAU, "pentru X gen".

 

Am vazut chitaristul din Venom, cantand live, pe un... strat cu single coils. Nu, nu minuni cu super high output etc, era un strat banal.

 

Toate chestiile astea cu aia e pentru aia, ampu ala e pt aialalta, sunt doar pareri si atat.

Ok, evident, nu poti DIRECT folosi un amp Fender Twin Reverb sa canti metale, dar te asigur, ca, cu un eq-ing adecvat si o anume pedala in fata sau un pre de rack adecvat, scoti fara probleme.

 

Ca nu e pe gustul unora, si nu e "standard" e cu totu altceva, dar poate tie iti place mult rezultatul, vs un amp "dedicat" default de altii pentru asa ceva.

 

Nu mai fa comparatii de genu, testeaza tot daca poti, si ia ce iti place. Nu te lua dupa lume.

 

De ce sa ne interesam si sa cautam ce e cu chitara aia... :) Stim ca brandu X e baza si gata! :lol: cam asta am vazut si eu asa in mare.

 

Spre exemplu, eu am 4 Carvinuri...ma crezi ca nu sunt INNEBUNIT dupa ele in mod special? Nicidecum. Eu inca nu am gasit chitara aia "pentru mine".

Stiu cam ce ar fi sau ce ar necesita, si ar trebui sa fie custom, si nu am vazut nimic close de ce as vrea asa ca de ce sa-mi bat capul? Ma descurc cu ce am.

Eu am luat cele 4 chitare,pt ca stiu ca ofera o calitate cat de cat buna, pentru cat am dat pe ele (vs cat as da afara), si ca pot avea oarecum acelasi build quality si acelasi tip de sound, permitandu-mi in acelasi timp sa am mai multe acordaje diferite, chitarele fiind in mare masura, la fel. (daca ar fi sa exclud una din cele 4 ce e din alt lemn total si intradevar e diferita de restu 3).

 

Cea mai apropiata chitara sa faca ce as dori eu din multe puncte de vedere(sonice), e ceva in genul Sky Guitar-ul (modelul nou de la Dean), a lui Uli Jon Roth, dar cam atat.

 

Ah, "there is no spoon" :lol:


In Topic: Hge Contraptions - Pedale Chitara Handmade / Modari Pedale / Cablaj Chitare /...

22 March 2017 - 11:21 AM

* Fixed some stuff in the power section and also on the amp style selector switch, in a Vox AD120VT hybrid amp

 

Attached File  IMG_20170224_131156.jpg   160.49KB   6 downloads