www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dragos_007

Active Members
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    orasul lui P.I.

Recent Profile Visitors

3736 profile views

Dragos_007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputation

  1. Salutare! Cant la chitara acustica si de curand m-am gandit ca n-ar fi rau daca mi-as acompania singur cantecele, adica sa-mi compun un negativ cu diverse instrumente, peste care sa vin eu cu chitara...ca si cum ar fi o formatie. Daca stiti, va rog sa-mi recomandati ceva profi, care sa nu ma limiteze peste ceva timp. Pe net am gasit ceva gen Studio one si Cubase, insa nu stiu daca astea ar fi tocmai ce caut eu.
  2. Salutare! Cum miroase a iarna, cum intru si eu pe aici. Am deja un alt profesor de chitara, ne-a dat cateva colinde sa le invatam, insa eu urmaresc un tip pe yt care canta supe tare. Cel putin colindele renumite o sa incerc sa le cant pe ale lui. Hrusca ramane in continuare favoritul meu nr. 1. Din pacate, autograful lui s-a sters de pe chitara mea. Ce chitara electro-acustica imi sugerati? Momentan am aceeasi chitara clasica de la Ibanez si mi-ar placea sa fie tot aceeasi marca. Ce ziceti de Ibanez TCM50-VBS ? Poate citeste tata si ii transmite un mesaj lui mos Craciun.
  3. Multumesc. Mai tarziu dar e bun si-asa.
  4. Da, am gresit eu. Inseamna ca am gresit mai multe: Sol major,La major, Re major se canta in pozitia 2. Corect?
  5. Pana acum am facut chitara clasica 4 ani si momentan am chitara clasica. Faza e ca mi-ar placea sa cant cantece mai moderne si daca va fi cazul voi trece pe chitara acustica sau electroacustica (am un amplif. Peavy pe care nu l-am testat inca). Una peste alta, vreau sa studiez orice, profesorul a cam batut pasul pe loc si nu am invatat cat trebuia.
  6. Pentru mine cel mai simplu e cum am scris mai sus.
  7. Ehee, ce simplu era asa...dar nu prea e. Link-ul respectiv l-am gasit si eu dar nu e bun fiindca are doar primele 10 pagini, iar cartea e destul de groasa. Tot acum am vazut ca si cartea indicata de tine in link (Metoda de chitara/Maria Boeru) are lipsa foarte multe pagini: din 77 pagini sunt doar 28.
  8. Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu Metoda de chitara a lui Matteo Carcassi, format pdf ?Eu o am in engleza dar nu sunt familiarizat cu limba.
  9. Iti multumesc foarte mult! Este exact ce voiam sa aud. Acordurile au legatura cu pozitiile? Adica se canta in anumite pozitii? Eu am invatat cateva acorduri pe care le cant doar in pozitia 1 (Do major, Sol major, La major, La minor, Re major). Multumesc foarte mult pentru manual, mi se pare foarte interesant. De maine ma pun pe studiat. Ai cumva si manualul lui Matteo Carcassi, in limba romana? Eu am manualul in lb engleza dar nu prea ma descurc.
  10. Salut. Am tot cautat pe net dar nu gasesc nicaieri pe net pozitia degetelor de la mana stanga pentru cele 12 pozitii. Ma poate ajuta cineva sa aflu? Multumesc.
  11. Multumesc pentru ajutor Mr. Nu stiam ca efectul se numeste fretbuzz. Chitara am primit-o de la cineva, avea coarde lipsa si uzate si tatal meu le-a schimbat pe toate 6. O sa studiem problema mai cu atentie si revin cu detalii. Totusi, ce inaltime trebuie sa fie intre coarde si tastiera? E posibil ca inaltimea sa fie mai mica decat trebuie si sa am buzz-ul ala? Tastiera nu pare sa fie deformata, poate ca doar trebuie sa fiu mai atent la anumite detalii.
  12. Bravo! Hai sa ne bagam in seama...
  13. Salutari! Am o chitara electro-clasica Hohner si de la o vreme constat ca pe tasta 11 cam zbarnaie coardele, dar parca coarda B (Si) mai mult decat celelalte. Imi poate spune cineva ce inaltime trebuie sa fie intre coarde si tastiera? Ce anume trebuie sa mai verific la ea ca sa fie totul bine? Chitara nu am folosit-o pana acum prin amplificator fiindca are doza pasiva si nu se aude tare in boxe.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.