www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George Giurgiu

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Flavour Band
  • Gear
    2018 Fender Player Stratocaster + Marshall DSL20CR (with Marshall Celestion G12 Vintage speaker)

Recent Profile Visitors

2132 profile views

George Giurgiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

  1. Orice feedback este binevenit deci nu poluezi nimic. Ai foarte mare dreptate si am constatat pe pielea mea treaba asta tocmai d-aia zic despre studiul individual obligatoriu, macar pana cand fiecare isi insuseste bucata la perfectie iar repetitiile au doar rolul de a sincroniza pe toata lumea. Din pacate nu multi au posibilitatea de a dedica timp pentru mai mult de una maxim doua repetitii pe sapt. si atunci cheia succesului sta in efortul depus de fiecare individual. Piesa de mai sus eu am asimilat-o in cca. 60 de min. cu tot cu solo si am tot repetat-o de vreo 2-3 luni astfel incat la o cantare a iesit excelent. Ca sa n-o mai lungesc esti binevenit daca vrei sa acorzi o sansa unor pasionati (lasa-mi nr. de tel si poate sapt viitoare dam un jam).
  2. O prima piesa lucrata cu alti baieti pana nu demult este Give One Reason (Tracy Chapman). Cam asta este nivelul meu momentan..
  3. Vom avea o repetitie de 2-3 ore pe saptamana dupa ora 20.00 (martea, miercurea sau joia - stabilim de comun acord) iar studiul individual este esential cel putin la inceput pana prindem piesele si structura aferenta. Ca si locatie, noi stam prin zona Obor-Iancului iar cel putin primele repetitii le vom face la sala de pe Agricultori. Intru-cat fiecare muncim in timpul saptamanii acest proiect are ca scop formarea unui grup capabil de a sustine un astfel de show. Odata ajunsi acolo bineinteles ca vor urma alte showuri.
  4. Poate ar trebui sa mentionez ca nivelul nostru este intermediar, ca nu avem foarte multa experienta in showuri si ca vrem sa lucram la un repertoriu de coveruri pana sudam o echipa si suntem capabili sa sustinem macar un gig de 45-60 min. Ulterior mi-ar placea sa abordam creatii proprii pe un astfel de blues/rock.
  5. Suntem un vocal si doi chitaristi si cautam un tobar si un bass-ist pentru un proiect de coveruri blues/rock ce ar trebui sa se finalizeze cu un show in toamna/iarna. Daca te inspira: Guns 'N' Roses, AC/DC, Nirvana, Eric Clapton, BB King, Timpuri Noi, Vita de Vie etc. ai cat de cat un simt al ritmului pe care vrei sa-l dezvolti intr-un astfel de proiect, te asteptam.
  6. Scuze ca revin asa tarziu. Concluzia este ca am ramas pe corzi de 11 pe care le consider ca fiind compromisul perfect: au tensiune mai mica fata de cele de 12 si in acordaj normal le simt mai expresive.
  7. Salutari, vreau sa va cer si eu un sfat legat de o chitara acustica proaspat cumparata, care mi se pare ca suna mult mai bine acordata cu un semitron mai jos decat strandard. Am receptionat ieri un Taylor Big Baby care se livreaza cu corzi Elixir nanoweb (phosphor-bronze) 12-53, iar dupa ce m-am jucat putin cu ea, am incercat-o acordata si cu un semiton mai jos iar spre surprinderea mea sunetul a fost mult mai plin, basul mai pronuntat iar intreaga rezonanta parca mai puternica. In acordajul normal daca revin, chitara isi pierde mult din aceste elemente iar corzile suna mult mai strident si cu mai putin sustain. Intentionez sa schimb corzile in cateva saptamani, cand voi primi si doza comandata, si as vrea sa merg tot cu Elixir (phosphor-bronze) dar grosimea sa fie 10-47 sau 11-52. Oare voi putea avea rezonanta, sustainul si sunetul plin pe care il am acum doar in D# si in acordaj normal (EADGBE) daca schimb cu un 10-47? Apreciez anticipat orice parere, multumesc.
  8. Looper stereo Boss RC-1 pentru chitara si bass in stare perfecta cumparat in martie 2017. Il dau pentru ca am luat modelul superior (RC-3).
  9. Pret: 130 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724279059 Link producator: https://www.boss.info/us/products/bcb-30/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedalboard-ul BCB-30 reprezintă un mod comod pentru chitariști și basiști de a transporta și a utiliza pedalele cu efecte. Realizat din rășină turnată de înaltă calitate, acest case este perfect pentru pedale mici. Stochează până la 3 pedale compacte BOSS Include un cablu daisy-chain cu 5 iesiri pentru a alimenta 5 pedale compacte (opțional: adaptor CA seria PSA) Include 2 cabluri Boss patch cu conectori auriti audio pentru conexiune între pedale Case rezistent, realizat din rășină turnată * Pedalele nu sunt incluse!!! Pret (nediscutabil) 130 ron + transport in afara Bucurestiului
  10. Pret: 200 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724279059 Link producator: https://www.zoom.co.jp/products/guitar-bass-effects/guitar/g1n-guitar-effects-pedal Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Zoom G1Next - Procesor de chitara digital pe 24bit/96kHz cu 54 de efecte de calitate de studio, cu masina de ritmuri incarcat cu sunete de tobe PCM, modelare de tuburi. Patchuri ale chitaristilor legendari (precum Jimi Hendrix, Jimmy Page, Eric Clapton) dar si ale unor chitaristi moderni (Michael Amott, Kiko Loureiro, Richie Kotzen, Rob Caggiano, Mike Stone and Matt Bachand). 8 module de efecte, cu 54 efecte 80 de patchuri raspuns in frecventa 20Hz-40kHz intrare/iesire pe jack de 1/4" intrare pt pedala de control sau switch masina de ritmuri incorporat pitch shifter armonizat acordor cromatic integrat alimentabil prin baterii AA (4 buc) sau adaptor (inclus) Stare perfecta de functionare Pret 200 ron
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.