www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

blackbass

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Piatra-Neamt

Other Information

  • Band
    Basist fara trupa
  • Gear
    Ibanez Gsr180 amplificator Behringer BXL900 90 W concerte,1 x Powerstate 30w pentru repetitii si in casa,chitare electrica hohner st savage, 1 statie 2 X 100 W home made pentru chitara. 2X Drum Kit.

blackbass's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 1000 RON Localitate: Piatra-neamt Contact: coral_fan93@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand tobe Stagg cu imbunatatiri pret 1000 ron negociabil sau schimb cu o camera foto dslr.(Detalii pe privat)
  2. Imi cer scuze ca raspund greu dar serviciul meu e de asa natura incat nu imi perminte sa stau prea mult pe acasa. Dimensiunile sunt standard parca 20" sa ma uit exact cu o ruleta. Da-mi adresa ta de mail ca sa iti trimit pozele pe mail. Sunt cam 68 de mb.
  3. Sigur urc in seara aceasta cand vin de la lucru. Am cantat pe ele foarte putin (aproximativ 3 concerte).Sper sa nu te sperie praful de pe ele:))
  4. Pret: 1100 ron Localitate: Piatra-neamt Contact: gzor79@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand urgent set tobe Stagg cu mici upgrade-uri.(pedala pe lant, ride, folie tama pe toba mare) Setul este compus din: -toba mare (folie tama) -2 tum-uri -cazan -fus-cinel -crash(set standard) -scaun -pedala pe lant gibraltar -premier -Ride Planet Zeldjian Sigura problema este ca nu am un suport pt cinel( pe el sta ride-ul pentru ca nu am avut bani de unul). Aspect 9/10. S-a cantat putin pe el urme normale de uzura. Pretul este negociabil. Pentru poze si mai multe detalii ma puteti contacta pe mail.
  5. Pret: 650 RON Localitate: Piatra-Neamt Contact: 0744433123 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand set tobe Stagg arata decent dupa 1 an jumate de uzura.Singura problema este premierul pt ca folia este sparta si trebuie una nou.Pretul este de 650 de ron dar este si negociabil.In acelasi timp accept schimburi cu un telefon bun sau un laptop.Cine este interesat sa ma contacteze si ii voi da poze pe privat.
  6. Salutare am o intrebare are cineva vreun bass vechi pe acasa care nu ii trebuie si il poate dona/vinde pe o suma rezon? am o prietena care vrea sa isi cumpere un bass si nu prea are bani..eu momentan il tot imprumut pe al meu..dar vreau sa o ajut si nu stiu cum..ma puteti sfatui voi?Am disponibili vreo 300 de ron maxim...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.