www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

EADGBE

Veteran
  • Posts

    359
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iași

EADGBE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Buna, Am auzit ca vibratia de la chitara clasica ajuta la relaxare https://youtu.be/P9c3KKdUfZI?t=1590
  2. Salut, Foarte frumos ce se aude, imi place muzica si ideea de libertate din spatele ei. Daca exista in continuare nevoie de un instrumentist, putem colabora In prezent inregistrez in studio pentru debutul formatiei Toutefois https://clyp.it/dty4veek In trecut am cantat cu trupa Rappa Muffin: https://soundcloud.com/rappa-muffin Intre timp am compus/inregistrat mai multa muzica pentru jocuri video: https://soundcloud.com/vladciolan Contact : vlad.soundandmusic@gmail.com Ganduri bune!
  3. Salut Daca mai e valabil, functional si esti dispus sa-l trimiti la Bucuresti ma intereseaza in mod real Ganduri bune !
  4. Mai e valabil? Vine cu hdd? Are nevoie de placa video? Multumesc
  5. Se pot testa in vre-un fel componentele? Exista o garantie? Multumesc
  6. Cred ca din ce ai spus orice placa isi face treaba, poti sa conectezi ce vrei... Daca vrei o calitate putzin, repet putzin mai buna poti merge spre audigy :)
  7. EADGBE

    Caut Trupa

    Buna draga mea fosta vecina :)
  8. ok... care-i ideea? te lauzi cu ceva si apoi eviti sa pui inregistrarea, pui doar un pattern, vezi sa selectezi song inainte sa dai export, banuiesc ca stiai asta, nah in fine imi bat capul...degeaba... :)
  9. Sau poate (ne vedem) miercuri... :)
  10. Am observat si eu....chiar voiam sa intreb... Detin un Ibanez si nu mi-a facut niciodata nici o figura, suna f bine nah. Despre Ibanez am impresia ca atat cat dai si primesti...si nu prea am vazut nici un Ibanez care sa sune dezastros, pana si Gio-urile suna decent... :)
  11. EADGBE

    Basarabia..

    Pe 21 Martie am avut ocazia sa concertam in plina campanie electorala la Chisinau, alaturi de Dance Trauma si chiar de pe atunci treaba se arata dubioasa... Multe lucruri se spun, multe se dau la TV...acum depinde de ceea ce credeti... Cert este ca sunt oameni "interogati" de ceva zile si nimeni nu stie ce s intampla cu ei in timp ce ProTv Chisinau dau emisiuni de divertisment... Am auzit ca au fost cautati si oameni dupa IP deci treaba e groasa... Nu am nici un fel de afiliere politica, insa am vazut cam cum sta treaba... :)
  12. Mari concerte pe 19 si 21... si http://www.myspace.com/dancetrauma http://www.myspace.com/skafaratrompete :)
  13. EADGBE

    Newbie

    Foarte utila treaba asta cu wiki :)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.