www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bogdanf

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

Other Information

  • Gear
    fender stratocaster classic 60
    ibanez aw400
    vox vt80
    dunlop crybaby gcb95

Recent Profile Visitors

2494 profile views

bogdanf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Salut! Sunt Bogdan, chitarist (strat guy), 23 ani si caut coverband sau trupe cu compozitii proprii, in Bucuresti. Mentionez ca am si ceva experienta cu trupe de coveruri, sunt licentiat la UNMB, sunt punctual si dornic sa ma integrez si dezvolt intr-un band cu oameni tineri. Cei interesati ma pot gasi pe chat sau la tel: 0755536747 O zi faina!
  2. Licentiat al Univ. Nationala de Muzica Bucuresti, Facultatea de Interpretare- Chitara clasica, ofer meditatii chitara (clasica, acustica, electrica). Mentionez ca am experienta si cu copii mai mici de clasa a5-a, (absolvind de asemenea si Modulul Psihopedagogic in cadrul universitatii) dar si cu elevi mai maturi. Lectiile se desfasoara la domiciliul elevului. Va astept pe chat pentru mai multe detalii sau la tel: 0755536747.O zi buna!
  3. Vând chitară clasică (molid) de luthierul Andrei Oprișan in anul 2014, primul proprietar, achiziționată în același an. Chitara vine cu soft case-ul Thomann din poză.Se poate proba in București, zona Timpuri Noi. Preț ușor negociabil.Pentru mai multe detalii sunati la nr. 0755536747O zi bună!
  4. Salut. Sunt chitarist, 22 ani, Bucuresti, caut trupa de coveruri/ compozitii incepand cu luna mai. Pentru detalii ne auzim pe chat/ la telefon. O zi buna!
  5. Se cauta tobosar pt un proiect bazat pe compozitii neo soul, funk/jazz in Bucuresti.
  6. Update: am gasit tobosar, astept un basist entuziasmat de un proiect unic.
  7. Salut. Chitarist, 22 de ani,in Bucuresti, caut colegi cu care sa punem bazele unui proiect muzical cat mai indraznet cu influente fusion, funk, rock, blues, jazz, reggae, electro, rap (why not). Astept propuneri de la orice fel de instrumentisti si vocalisti (cu versuri proprii),(sau dj/producer) dornici de face ceva de suflet, cu care sa ne putem mandri si afirma pe scena. Eu sunt student la UNMB, chitara si as dori ca trupetii sa aiba minimul de cunostinte muzicale, disponibilitate si dorinta de a iesi din bula coverurilor dar nici nu am intentia de a ne scufunda in adancurile undergroundului:)). Facem ceva frumos? Astept propuneri si idei. O zi faina!
  8. Salut. Chitarist, 22 de ani,in Bucuresti, caut colegi cu care sa punem bazele unui proiect muzical cat mai indraznet cu influente fusion, funk, rock, blues, jazz, electro, rap (why not). Astept propuneri de la orice fel de instrumentisti si vocalisti (cu versuri proprii),(sau dj/producer) dornici de face ceva de suflet, cu care sa ne putem mandri si afirma pe scena. Eu sunt student la UNMB, chitara si as dori ca trupetii sa aiba minimul de cunostinte muzicale, disponibilitate si dorinta de a iesi din bula coverurilor dar nici nu am intentia de a ne scufunda in adancurile undergroundului:)). Facem ceva frumos? Astept propuneri si idei. O zi faina!
  9. problema rezolvata. multumesc celor care au venit cu sfaturi utile.
  10. @karpi exact asta mi s-a intamplat. dupa ce l-am strans am incercat sa-i dau drumul insa bridge-ul nu se lasa clintit din pozitia aia. daca-i dau prea mult drumul se departeaza corzile de gat pana seamana chitara cu o lira:)). deci, daca-i dau drumul si bridge-ul nu revine la pozitia dorita ar fi bridge-ul de vina?
  11. oameni buni. imi cer scuze daca nu am fost destul de precis. chitara e cumparata recent si nu i-am schimbat corzile. m-am jucat, ca sa zic asa, cu tija din gat (care se seteaza de la head). ma gandeam ca raspunsul problemei se-nvarte in jurul tijei sau ceva... imi pare rau ca nu pot detalia fiindca inca nu am invatat inca cu ce se mananca treaba asta. nu am gasit nimic asemanator pe net cu problema cu care ma confrunt si am zis sa intreb si eu pe-aicia de oamenii care se pricep gandindu-ma ca e o problema frecventa la incepatori de teapa mea. daca inca sunteti confuzi voi incerca sa pun ceva poze cat de curand. le multumesc celor care au incercat sa dea o mana de ajutor. Respecte!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.