www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Brici_nw

Active Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Brici_nw last won the day on February 26 2019

Brici_nw had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Band
    Symphress
  • Gear
    Mooer Baby Tuner -> Maxon CP-101 -> AMT SS-20 -> Ibaned JD9 -> Boss GE-7 -> Mooer Ensemble King -> Boss DD-3 -> Boss FV-500H --> || Peavey 112 Bandit '96

Recent Profile Visitors

2793 profile views

Brici_nw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputation

  1. Salutare! Căutăm un pianist/clapist talentat pentru a se alătura formației noastre de progressive metal/rock din Cluj-Napoca! Suntem Symphress, o formație de progressive rock/metal și symphonic metal înființată în 2015 și suntem în căutarea unui pianist/clapist talentat pentru a completa componența noastră din Cluj-Napoca. Dacă ai dorința de a te alătura unei formații creative, te încurajăm să ne contactezi. Apreciem diversitatea și dorim să creăm muzică autentică și captivantă împreună. Ne-am bucura dacă ai experiență în domeniul muzical al metalului progresiv/rockului simfonic. De asemenea, apreciem câteva aspecte: - Abilități excelente de improvizație și cunoștințe solide de teorie muzicală; - Capacitatea de a contribui la compoziția și aranjamentele pieselor; - Disponibilitate pentru repetiții regulate și pentru a participa la concerte și înregistrări. Despre noi: Symphress este o formație din Cluj-Napoca cu o viziune muzicală amplă și cu o pasiune pentru creație. Albumul nostru de debut, "Father Time - Part I", este o expresie a energiei noastre și a diversității noastre muzicale. A fost lansat pe streaming platforms în data de 24 martie 2023 și este disponibil pe YouTube: https://youtube.com/playlist?list=PL74Wz0cla84YdaL38EPJ26BxZWWYieXk6. Suntem hotărâți să continuăm să ne dezvoltăm și să evoluăm împreună cu un nou membru talentat. Pentru a aplica, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa symphresscontact@gmail.com sau să ne suni la numărul de telefon 0728 955 775. Am fi încântați dacă împarți cu noi și câteva videoclipuri în care să ne arăți abilitățile tale.
  2. Trupa Symphress din Cluj-Napoca caută toboșar! Cerem și oferim seriozitate. Genuri: prog rock, prog metal, symphonic metal. Un anumit nivel de tehnică pe instrument e necesar, dar considerăm seriozitatea ca fiind cel mai important aspect al colaborării, întrucât se dorește ca toți membrii trupei să evolueze împreună. Trupa are un program stabil de 2 repetiții pe săptămână la propria sală (aici s-a înregistrat și piesa de mai jos). Rog doritorii să-mi scrie în privat. Mulțumesc!
  3. Numele trupei: Symphress Gen: symphonic progressive rock/metal Avem nevoie de încă un chitarist și o voce masculină și/sau feminină. Ne dorim ca noii membrii să aibă cunoștințe teoretice, iar chitaristul să aibă tehnică și ritmică bună. De asemenea, deoarece se va lucra constant ca o echipă, ne așteptăm ca noii membrii să fie persoane deschise spre colaborare, comunicative, să aibă spirit de echipă și să fie implicate. Menționăm faptul că noilor membrii li se va cere să țină pasul cu nivelul de performanță al trupei, să rezoneze cu ambițiile muzicale ale acesteia (concerte live și release-uri), să fie dispuși să lucreze individual pe lângă repetițiile cu trupa și să își folosească, la nevoie, timpul liber și energia pentru munca în cadrul trupei. Noi, în schimb, promitem că noii membrii vor lucra într-un mediu prietenos și deschis, că îi vom ajuta să se dezvolte din punct de vedere muzical, că se va ține cont de munca și implicarea acestora. Cel mai important, ne vom sprijini unii pe alții și ne vom bucura împreună de toate reușitele trupei Symphress. Menționăm faptul că cei interesați vor susține în luna octombrie o audiție în care își vor putea demonstra abilitățile. Pentru mai multe detalii sau alte nelămuriri, ne puteți scrie în privat. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați! P.S.: după cum puteți vedea, nu e vorba de chitariști solo/ritm. Ambii vor fi atât solo, cât și ritmici, înțelegerile asupra acestor aspecte făcându-se între ei.
  4. Numele trupei: Symphress Gen: symphonic progressive rock/metal Avem: clăpar, chitarist, basist, toboșar, voci. Avem nevoie de: încă un chitarist. Ne dorim ca noul chitarist să aibă cunoștințe teoretice de chitară și să aibă tehnică și ritmică bună. De asemenea, deoarece va lucra destul de mult cu primul chitarist al trupei, ne așteptăm ca noul membru să fie o persoană deschisă spre colaborare, comunicativă, să aibă spirit de echipă și să fie implicată. Menționăm faptul că noului chitarist i se va cere să țină pasul cu nivelul de performanță al trupei, să rezoneze cu ambițiile muzicale ale acesteia (concerte live și release-uri), să fie dispus să lucreze individual pe lângă repetițiile cu trupa și să își folosească, la nevoie, timpul liber și energia pentru munca în cadrul trupei. Noi, în schimb, promitem că noul membru va lucra într-un mediu prietenos și deschis, că îl vom ajuta să se dezvolte din punct de vedere muzical, că se va ține cont de munca și implicarea acestuia. Cel mai important, ne vom sprijini unii pe alții și ne vom bucura împreună de toate reușitele trupei Symphress. Menționăm faptul că cei interesați vor susține în toamnă o scurtă audiție în care își vor putea demonstra abilitățile. Pentru mai multe detalii sau alte nelămuriri, ne puteți scrie în privat. Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați! P.S.: după cum puteți vedea, nu e vorba de chitariști solo/ritm. Ambii vor fi atât solo, cât și ritmici, înțelegerile asupra acestor aspecte făcându-se între ei.
  5. Puține entry-uri de data aceasta; mă așteptam la mai multe. art sună superb!
  6. Trupa Symphress din Cluj-Napoca caută clapist. Genuri abordate: symphonic, progressive, gothic rock/metal. Căutăm un clapist dedicat și serios. Experiența nu e obligatorie, vom crește împreună! În caz de ceva, PM me
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.