www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

katurev

Active Members
  • Posts

    176
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Gold Vibration
  • Gear
    Chitara electro-acustica Fender CD60-CE
    Chitara acustica Hora Reghin
    Chitara acustica Squier SA-105
    Chitara electrica Fender Squier Bullet Stratocaster HSS
    Chitara bass Warriors
    Noname guitarlele
    Amplificator Fender Mustang I + Footswitch

katurev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputation

  1. Salutare. Am "descoperit" acest cantec de ceva vreme.. si vreau sa il si cant acum. Nu ma pricep deloc la "ghicit" acordurile.. adica ureche muzicala cam 0 din pacate. Pun eu niste acorduri acolo.. dar parca nu e perfect. Link: In principiu ma intereseaza prima parte de lyrics: 00:25 - 00:46. Parca si de la 2:10.. incepe un fel de chorus.. deci cred ca se canta la fel ca prima parte de verse. Dati un ochi si acolo, poate ma insel. Restul melodiei este destul de repetitiv... si ma pot descurca singur mai departe daca ma ajutati cu acordurile pentru partea asta. Va las mai jos si versurile respective scrise de mine ca sa dati doar copy-paste si sa scrieti acordurile printre cuvinte acolo. Mersi mult de tot! Si luna e rosie, muiata in sange Si tu esti iar rece si iar nu mai suni Si marea ca smoala cu vaie de plange Si plang si eu negru muscandu-mi din pumni.
  2. Salutare. Melodia este urmatoarea: Nu e tocmai foarte complicata.. eu mereu cand o cantam.. tineam asa.. ce acorduri imi veneau mie pe moment, ce credeam ca se potriveste, dar nu sunt asa priceput, inca, sa pot spune sigur. Asa ca va rog, care are ureche muzicala mai buna, cum ar canta melodia asta? Acel mic ritm de la inceput.. daca aveti rabdare sa manzgaliti un tab, sau macar nota cu care incepe sa mi-o spuneti:)) ma descurc eu dupa aceea cu restul. Acordurile ma intereseaza in principiu.
  3. Cred ca se referea la cablul chitarii...) in fine. Ok.. Multumesc. O sa testez varianta cu procesor cred.
  4. Salutare. De vreo doi ani detin un Fender Mustang 1...dar parca m-am cam plictisit de sound'ul lui.. Imi place acum seria asta de combo'uri de la Line 6. Eu varianta de 15W vreau sa mi.o cumpar. Exclusiv pentru studiu. Acum.. Daca ar fi sa ma iau dupa pret..nu cred ca as vedea vreo mare diferenta..ba chiar line 6'ul e mai ieftin.. Voi ce ziceti? Sunt deschis si sugestiei unui procesor in locul combo'urilor..doar ca aici nu ma pricep..si as avea nevoie de mai multe detalii daca se poate.. Procesorul il pot conecta la mustangul meu? Sau la sistemul audio de pe calculator? Il conectez la pc prin usb pentru efect sau nu? Chestii de genul..in ceea ce priveste procesoarele sunt chiar prost informat. Multumesc.
  5. Nu am probleme cu caderea parului..nici inceput de chelie nu cred sa am. Vroiam sa mai intreb... deja in fine.. am hotarat sa imi las parul lung.. e doar putin mai mare decat normal si au inceput deja oamenii sa imi spuna.. dar nu te tunzi si tu? =)) in fine.. eram pregatit pentru asta de mult.. Mai e nevoie sa ma duc la frizer? Adica asa pe parti .. sa il mai modeleze, sa ii dea o forma ceva, sa il pregateasca sa fie lung )?? Nu stiu.. zic si eu.. sper sa nu fie nevoie.. dar zic sa intreb sa fiu sigur.
  6. Genial. Atat de simplu si practic. Cum de nu m-am gandit la asta. Trimis de pe al meu ME173X folosind Tapatalk
  7. Am inteles ca ... cam 2 ani ar trebui sa astepti sa ai parul trecut binisor peste umeri. Ceva de genul: click. O poza la nimereala de pe google, desi eu nu cred ca vreau sa fie chiar atat de lung.. va dati seama ca depinde cum o sa iti stea bine ) O sa vad in timp cum imi place. Sa inteleg ca 1 an = pana la umeri si 2 ani = trecut bine dupa umeri cum am fost eu informat nu este adevarat?
  8. Din pacate si eu visam la un par blond si cret gen Hetfield si Mustaine.. dar .. ce sa si faci?M-a facut mama brunet. M-ati lamurit putin, multumesc. Acum ideea este.. trebuie sa mai fac vizite la frizer totusi in acest timp? Nu stiu sa ii dea forma.. chestii de genul asta? Nici nu stiu daca are sens macar ce zic aici. Oricum nu sunt lamurit de un lucru.. dar nu stiu sa ma exprim, daca nu reusiti sa intelegi ce vreau sa spun.. nu ma injurati, doar ignorati ce am spus: Cand parul nu este atat de mare incat sa il las pe spate, dar totusi e foarte mare pentru al numi scurt.. si imi imaginez ca o sa fie o claie in capul tau.. de iti vine sa mori ) nu stiu daca ma intelegi.. poate cineva intelege si imi vorbeste si de chestia asta. P.S. @George.. chica aia arata bestial de la spate, bravo. O sa tin minte poza.. poate peste 2-3 ani ma port si eu asa.. )
  9. Cum anul acesta imi termin liceul si pana acum nu am adus prea mult in discutie tema pletelor, nevrand discutii, certuri cu parintii in special... a venit momentul ca "visul" meu sa devina realitate, sa zic asa. Deja am cam hotarat sa renunt la frizer, si am cercetat putin pe internet despre cresterea parului... si.. nu imi vine sa cred ce am vazut. Eu pur si simplu credeam.. numai ma tund si gata.. creste el. Dar nu. Trebuie spalat in nu stiu ce fel, trebuie folosit sampon natural, trebuie luat suplimente de crestere a parului, trebuie masat cu uleiuri si inca una care mi-a placut: parul nu trebuie uscat cu prosopul, dar nici cu uscatorul ( wtf?! atunci cu ce sa il usuci ). In fine ... doar astea mi le aduc aminte. Nu spun ca sunt porcarii, au sens, par logice, si daca este nevoie le voi face ca sa imi creasca frumos si decent parul. Cum nu am in alta parte unde sa intreb, va intreb pe voi aici... asa este? Cum am citit eu. Orice sfat, link spre un sfat s.a.m.d este bineprimit.
  10. http://www.magazinuldemuzica.ro/THOMANN-GIGBAG1-EXPLORER-_-51478.html Arunca un ochi aici... ca forma asta rar o gasesti pe aici.
  11. Pe ibanez sw15 sunt hotarat deja... Sper sa isi faca treaba cum trebuie.
  12. Nu vreau sistem.. pentru ca vreau sa ies si cu el din casa... dar am inteles de la tine ca cu 15-20W nu te auzeai la jam.. daca dadeai chitara mai incet nu se auzea cum trebuie ea.. Sincer nu stiu ce sa zic.. eu am acel mustang I cu 20W ( reali.. sper ) ... si il folosesc la maxim 30-40% .. nu cred ca am sarit niciodata de 50% din volum.. de cand il am. Acum iti dai seama.. ca tu ai testat pe pielea ta, si sti mai bine. Dar tu unde faci jam? Ca daca faci intr-o sala adevarata mare... se paote sa nu se auda.. eu cum fac jam in camera mea sau a vreunui prieten, camera de 3 pe 4 sau 4pe 4... nu stiu .. chiar imi e greu sa cred ca 15-20W nu sunt de ajuns. :-??
  13. Exact cum spune si leopold mor sa cant cu casti in/pe urechi... Imi place jucaria recomandata de Bogdan... cred ca chiar asta o sa ramana... N-am mai vrut sa spun si planurile mele de viitor.. dar daca e nevoie.. as vrea sa imi iau un amp.. doar asa, sa invat sa cant pe el, urmatorii 3-4 ani ( atat mai dureaza pana inchei de tot cu scoala ), apoi presupunand ca stiu sa cant, cat de cat, vreau sa imi cumpar scule bune si sa ma alatur/infiintez o trupa ca bassist.. poate chitarist, depinde de situatie. In fine, astea sunt doar planuri de-ale mele.. realizabile sau nu.. vom vedea. De aceea nu vreau de acum ceva de 150W... ca nu am nevoie acum. O sa am nevoie atunci.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.