www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

marduk

Veteran
  • Posts

    556
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Redox
  • Gear
    Schecter Blackjack Diamond C1 <3
    Peavey Raptor
    Digitech DM
    Marshal 1W Combo

Recent Profile Visitors

10542 profile views

marduk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. please close. L-am dat odata cu chitara parca.
  2. le donez pe cele doua fara pret. up la Death Metal. 100 de ron
  3. am raspuns la intrebarea de mai sus in PM ca sa nu dau bump aiurea. Vad ca am uitat sa mentionez in postul initial, Fuzz-ul e cel in cutia de Str8 e facut de cineva dupa schema.
  4. Pret: 100 Localitate: Bucuresti Contact: marduk23j@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Digitech Death Metal - 100 RON Orpheum Fuzz (asa scrie pe el ..nici nu mai stiu de unde o am) - faceti o oferta ca eu nu stiu cat ar valora. KoDMetall - Analog Sound - Are potul de gain rupt. Pentru cine are chef sa o mestereasca. - din nou, veniti cu o oferta, nu pot sa o evaluez.
  5. Pret: 150 Localitate: Bucuresti Contact: marduk23j@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator de buzunar Marshall MS-2C cu tot cu adaptor Boss de 9V. Poze la cerere. Nu schimb. Motivul vanzarii : imi fac bagajele si plec din minunata Romanie.
  6. Am asteptat sa treaca 24 de ore ca sa nu mai iau bump warning Cer scuze daca am enervat lumea pe aici, nu asta era scopul dar de la reply-ul initial mi-a sarit mustarul. Revenind. Intr-adevar aceasta tasta 22 arata mai scurta decat celelalte si e foarte posibil sa fie adaugata "fraudulos" cum a spus cineva mai sus. Nu am cunostinta de asta pentru ca am luat chitara la schimb pe incredere si aparent trebuia sa fiu mai putin increzator. Daca considerati ca acest detaliu ii scade din valoare puteti sa mentionati si cat ..din nou, nu ma pricep. In alta ordine de idei, ca sa ajutam la rapiditatea vanzarii : Adaug Soft Case Fender la oferta fara modificare de pret. O seara buna.
  7. am scris si mai sus. din cate stiu eu nu s-a umblat la chitara. am chitara de un an ...ea are 30 sau mai multi. daca vreti detalii istorice intrebati-l pe Mihai Danciulescu. A lui a fost. alt raspuns la intrebarea cu tasta 22 nu mai am. alte dileme?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.