www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Adi91

Veteran
  • Posts

    382
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Gear
    Gretsch Gretsch Electromatic G5238 Pro Jet (varianta 2011 cu chambered mahogany body si mizeriile astea de mini-humbuckers)
    Copie Strat Hora, cu mods: Seymour Duncan JB in bridge + wiring
    Head Orange Rockerverb Mk.3 100W
    Cab. Orange PPCCB 2x12
    Combo Randall WH40 1x12

Recent Profile Visitors

6514 profile views

Adi91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

39

Reputation

  1. Poti recupera timpul de pana acum, cum sa nu, dar sa incepi azi. Eu cred ca, daca ideea ta de performanta va fi "o trupa de care sa fiu mandra", o sa fii mai mult decat multumita. Oricine poate sa aiba o trupa, si inca una faina. Sanatos cred ca ar fi sa incepi la 22 de ani cu ideea ca absolut niciodata nu te vei putea intretine financiar din muzica, nici in Germania, nici in UK, absolut in niciun caz in Romania. Sper ca cu timpul sa te impaci cu gandul asta. Mai bine ar fi ca tu sa poti, depinde doar de tine Eu m-am impacat cu gandul, dar asta e pentru ca sunt slab si exersez insuficient: muzicienii care traiesc din asta sunt (CRED, NU STIU) de cele mai multe ori, FOARTE buni. Si cu siguranta exerseaza foaarte mult si cu cap, 5+ ore pe zi. Si sa stii ca daca nu esti pe un anumit calapod, nu e deloc usor sa faci DOAR muzica, se poate sa ti se aplece. Si daca iti mentine interesul 3,4 ore pe zi, zi de zi, timp de luni intregi, nu-i de ajuns.
  2. Pret: 1200 RON. Locatie: Cluj-Napoca si 50 de km in imprejurimi. Chitara Gretsch Electromatic G5238. An: 2011. Seria entry de la Gretsch, goldtop, minihumbuckers Gretsch si chambered mahogany body. Pros: e super misto lucrata, vopseaua, imbinarile, bindingul, spatele, greutatea ei etc. E intonata profi din magazin, pe incercate. Also, sta acordata la o ora+ live. In fine, mie mi se pare o chitara 'corecta', mi-ar fi placut sa invat sa cant pe un instrument care nu e fals. Cons: doza din neck Orientativ, se poate inlocui cu o doza P90-sized. Ma rog, cine e interesat de schimbarea dozei/dozelor poate sa caute ''Gretsch minihumbucker replacement", difera in functie de tipul de doza pe care ai vrea s-o pui ca inlocuitor. Cu doza din bridge faci linistit treaba. Are un sound fain dar am iesit din band-ul pt care am cumparat-o . Ambele doze sunt mega sensibile la height adjustments. Am lovit-o in 3 locuri, dupa cum se vede in poze. Doar 1 gig a vazut dar am lovit-o la repetitii. Alea sunt singurele urme estetice. Vine cu pickguard alb dar nu era pe ea, sorry.
  3. Eu as mai cauta, gasesti la 8,9 sute ceva ok. Serios, alea trei is petarde
  4. Brutus - Brutus (2010) Norway Primele 4 piese, am incercat sa cant mai aproape de original dar nu prea pot
  5. Se pare ca Sven Hassel e prezent in bibliotecile tuturor romanilor. Am citit si eu 2,3 romane de-ale lui, e ok. +1 pt Lovecraft, e bun de tot. Sunt convins ca s-a mai spus, dar seria Hitchhiker's Guide to the Galaxy in engleza e SUPREMA. Mi-a placut mult si Conjuratia Imbecililor de J.K. O'toole. Acum citesc Lumina ce se stinge de Eliade. O minte exceptionala
  6. Esti greu de tot Iulian ! Vad ca esti family man, cam cat timp ai dedicat si inca dedici chitarei?
  7. Cum poate sa nu-ti mai placa o trupa care candva ti-a placut? De ce ti-a placut atunci de la bun inceput? Eventual poti zice c-asculti cu alte urechi, de om mai intelept.
  8. Bonamassa la 15 ani ... Mai ai ce zice?
  9. Adi91

    Calitatea Auditiei

    Nu puteau fi uimiti de echipamentul prin care s-a redat in conditiile in care era echipamentul lor zilnic : au ascultat si comparat in masina, in tour bus, la casti sau acasa.
  10. Adi91

    Calitatea Auditiei

    Prezentare bullshit? Hai ma? Ce nume iti vorbesc acolo, loosen up un pic .... Uite, multi din ei au ascultat in masina, un mediu jalnic
  11. Adi91

    Calitatea Auditiei

    Asa, am un amic, un baiat cu o fire extraordinara, se ocupa cu tras fire pentru bogatani. Ei cumpara componentele home-cinema-ului si el face "munca murdara", le trage cablurile prin pereti. S-a apucat de facut boxe in garaj avand deja clientii. O idee beton de altfel, fiind si un MARE meloman. Una din creatiile lui faine o puteti vedea aici: La el am auzit prima oara un sistem audio aproape adevarat. Floor-standing speakers in care doar componentele bateau 3.000$. Mi-a pus doua boxe in fata si doua in spate si de pe un SACD Concierto de Aranjuez, o compozitie pentru 4 chitari clasice. Fiecare chitara era pe boxa ei. Am inchis ochii, a pornit muzica, fratele meu ... Apropo de ce zicea colegul ADIDAS, nu te mai uiti inapoi. Prietene, nu ca nu m-am mai uitat inapoi, am fost bolnav 3 luni de zile, nu mai puteam asculta muzica. Orice altceva era MIZER. Imi vorbea iubita si-i spuneam sa taca de disonant ce era. Noroc cu memoria omului, nu? Ce era sa fac? Nu e ca si cum imi pot permite. Ideea e : respecta-ti gear-ul si biblioteca muzicala, MERITA
  12. Adi91

    Calitatea Auditiei

    O discutie interesanta Auditia muzicala corespunzatoare tine de doua lucruri : gear bun si stare de spirit. Pasionatul, in limita posibilitatilor, va-ncerca sa-si asigure conditii OK pentru ascultat. Nu asculta la laptop de pe youtube, doamne iarta-ma, sau daca o face, nu trage concluzii din asa auditie. Eu de exemplu am asa : -un amplificator Allied 995, nobil, curat si vanos da are vreo 40 de ani saracu, la care-i dau semnal sfant din CD player, FLAC-uri de pe laptop si cand ma mai imbat MP3-uri. - O pereche de JBL LX500, refoamed + mods : capitonate cu burete ( stock nu capitonau seria asta ) si ajustat cross-over-u, se incalecau joasele si mediile ( alta buba JBL ). - Un Bang&Olufsen Beocenter 7007 ( am dat pe el 35 de euro !!! ) : la asta mai am de schimbat acul. Si tre sa-mi dau seama cum(daca) pot lega boxele la el, mufele-s dubioase rau. Altfel e O BIJUTERIE. Astfel am conditii OK de ascultat pe la 500 de euro. Ma duc sa mananc ceva si delirez imediat despre boxele pe care le face un amic.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.