www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei Urucu

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

Andrei Urucu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. Interesant. Pacat ca e shortscale.
  2. Draga vintage, nu inteleg ce te mananca pe dumneata faptul ca am pus unic in titlu. Voiai sa pun aparte? Prea te deranjeaza chestia asa si-ti pierzi prea mult timp pretios din activitatea ta spre a deveni un muzician de rang inalt si respectat de toata lumea. E instrumentul meu, nu am mintit si nu am exagerat cu nimic cat timp l-am descris, mai ales in legatura cu pretul. Prin unic nu se intelege neaparat o valoare imensa. Dar nu stam acum sa pierdem vremea dupa cum intelege unu si altul sensul cuvantului. Daca ziceam ca e unic si ceream 2500 de lei ma asteptam la mancarici a tot-cunoscatori. Dar revenind la aspectul lui,este aparte, cel putin in Romania.
  3. Credeam ca se subintelege ideea de "refacut cu : " . Nu, corpul nu este original dupa cum cineva care cunoaste basurile si-ar fi dat seama. Cat despre provenit, nu sunt eu lutierul de l-a refacut. De'asta avem google.
  4. Ma scuzati pentru neclaritati ! Da, m-am referit la faptul ca are electronia(potentiometrele) pasive si dozele active
  5. Ibanez SR800 fabricat în Japonia în 1998, refacut cu corpul din zebrawood, cheite Gotoh fabricate tot în japonia, nut din alama, doze active EMG, electronica fiindu-i de asemenea schimbata cu un circuit pasiv nou nouţ.
  6. Copie washburn - copie fender? interesant
  7. Pret: 300 Localitate: Craiova Contact: 0756956054 Accept schimburi: Nu accept schimburi Asa cum spune si titlul, cumpar doza EMG sau SD de musicman in 4 corzi. Pret maxim 300 ron
  8. Pret: 600 ron Localitate: Craiova Contact: 0756956054 Stare: Uzura avansata Accept schimburi: Nu accept schimburi Din nevoie de bani cat de repede se poate am pe masa un ibanez SR300 cu 2 potentiometre defecte, mai precis cel de style sweeper si cel concentric stacat de bas/treble. Poate fi transformat intr-unul pasiv sau sa i se schimbe potentiometrele si cam asta ar fi tot. Eu nu mai pot investi nici 50 de lei ( cat maxim ar costa sa fie reparat) deoarece sunt in criza cu bani si vreau sa-mi iau unul nou.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.