www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Voicu Madalin-Gabriel

Active Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Buzau

Other Information

  • Band
    Trupa Jasp
  • Gear
    Kemper Amp, Marshall MA 50C, Laney Cab, Jackson Dk Pro Series, Fender Stratocaster Hardtail 2001

Recent Profile Visitors

3270 profile views

Voicu Madalin-Gabriel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Salutare! Trupa de cover Jasp din Buzau cauta basist . Pentru mai multe detalii va rog sa imi lasati mesaj in privat sau pe facebook (Voicu Gabriel)
  2. Roland Fantom G7 in perfecta stare de functionare cu case Gator inclus Modul sunet ARX 03 suflători 900 RON Pentru detalii va rog sa ma contactati
  3. Roland RD 700 GX 88 taste in perfecta stare de functionare . Se vinde cu case Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati
  4. Nu ma intereseaza schimburi. Stiu ce Blackstar este dar vreau sa dau tot pedalierul asta ca am nevoie de alte chestii. 2400 ultimul pret
  5. Pret: 2600 Localitate: Brasov Contact: 0766346200 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand acest pachet pentru ca nu mai folosesc procesorul si tot ce este in imagine. Procesorul se comporta excelent, este modelul POD HD500. Ca si specificatii tehnice are urmatoarele : 16 HD Amp Models, 100+ Effects, Up to 8 Simultaneous Effects, 512 Preset Locations Balanced XLR Outputs, MP3/CD Input, Variax Digital Input Metal Chassis, Pedal and Footswitches, Software Editor/Librarian Assignable MIDI Footswitch Controls, Tap Tempo, Chromatic Tuner. Aux Expression Pedal Jack, 5-Pin MIDI Input + Output/Thru 48-second looper. Sunt multumit de el numai ca acum abordez alt stil de muzica si nu vreau sa il tin aruncat. Toate potentiometrele si footswitch-urile functioneaza perfect, ecranul nu prezinta zgarieturi doar pe spatele procesorului cateva urme de la banda velcro. Vand si urmatoarele pedale care functioneaza perfect : MXR ZW44 Berzerker Overdrive MXR M77 Custom Badass Modified Overdrive Blackstar LT Metal DistorsionInclusiv si case-ul (RockCase)Pentru mai multe detalii va rog sa imi lasati mesaje in privat.
  6. Salut! Sunt chitarist solo si ritmic cu 7 ani experienta si trecut prin banduri . Ascult mult blues si sunt interesat orice gen care sa aibe legatura , interesat de evenimente. Detin echipament pro si astept contact la 0766346200 sau https://www.facebook.com/GabrielVoicuHimselfpentru mai multe detalii .
  7. Salut! Sunt chitarist solo si ritmic cu 7 ani experienta si trecut prin banduri . Ascult mult blues si sunt interesat orice gen care sa aibe legatura , interesat de evenimente. Detin echipament pro si astept contact la 0766346200 sau https://www.facebook.com/GabrielVoicuHimselfpentru mai multe detalii .
  8. Salut! Sunt chitarist solo si ritmic cu 7 ani experienta si trecut prin banduri . Detin echipament pro si astept contact la 0766346200 sau https://www.facebook.com/GabrielVoicuHimselfpentru mai multe detalii .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.