www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexa Stoenescu

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Alexa Stoenescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Accept 250 avand in vedere ca un toc cu structura asta te costa peste 500lei si "jupuiala" dintr-un colt o rezolvi cu 10-20lei la un cizmar!
  2. Pret: 250lei Localitate: Bucuresti Contact: meditatii.chitara@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Extrem de solid. Si prin extrem vreau sa zic ca a fost utilizat pentru a trimite o chitara clasica scumpa din SUA la noi si chitara a ajuns impecabila. Asta in ciuda faptului ca a fost bubuita si trantita ca orice bagaj (lucru usor de observat dupa urmele si zgarieturile de pe toc). Interiorul este din catifea marmorata bleaumarin si are padding suplimentar. Exteriorul are urme de uzura normale unui toc tarait prin turnee timp de 10 ani. Se pot observa din poze si se pot repara/ascunde foarte usor. Nu mai am cheitele insa.
  3. Pret: 950 Localitate: Bucuresti Contact: stoenescu.alexa@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara Warwick Rockbass Streamer Std4 in stare impecabila. Pret - 950lei Se vinde impreuna cu: - Husa Proel - Procesor Digitech BP80 Warwick RockBass RB Streamer Standard 4, chitara electrica de bas cu 4 corzi, corp din lemn solid de carolena, astfel conferind un ton placut cu un sustain incredibil. RockBass Streamer ST4 este echipata cu hardware de inalta calitate, o punte solida dintr-o singura bucata, doua doze passive hambucker Vintage MEC, toate acestea conferind un spectru mai larg de tonuri. Forma clasica, gatul de artar si tastiera de palisandru formeaza o combinatie care duce la crearea unei chitare bas de calitate. - gat bolt-on de artar - corp din lemn de Carolena - gat de artar cu tastiera din palisandru - scala: 34" (scala mare) - 24 de taste - radius de 400 mm - 2 doze pasive hambucker Vintage MEC - cheite Warwick - punte Warwick dintr-o singura bucata - hardware cromat - finisaj Red
  4. Pret: 280lei Localitate: Bucuresti Contact: stoenescu.alexa@gmail.com Link producator: http://digitech.com/en/products/rp350 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Intrati pe link-ul de producator ca sa va lamuriti ce stie sa faca. Functioneaza la fel ca in ziua in care l-am cumparat. Se vinde cu sursa de alimentare originala dar fara cutie si cablu usb (nu mai stiu pe unde sunt e ceva vreme). Predare personala in Buc. Nu ma intereseaza schimburi Merci!
  5. Pret: 750lei Localitate: Bucuresti Contact: stoenescu.alexa@gmail.com Link producator: http://www.takamine.com/en-RO/guitars/series/g-classical/eg128sc-classical-rosewood-fingerboard-natural/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Culoare neagra, stare impecabila. O vand doar pentru ca am nevoie de bani pentru ore de studio, altfel o pastram ca mi-e tare draga. Doar predare personala in Bucuresti. Mai multe detalii pe facebook sau mail. Nu trimiteti mesaje aici ca nu prea le citesc.
  6. http://www.takamine.com/en-RO/guitars/series/g-classical/eg128sc-classical-rosewood-fingerboard-natural/
  7. Pret: 850 RON Localitate: Bucuresti Contact: stoenescu.alexa@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Culoare neagra, stare impecabila. O vand doar pentru ca am nevoie de bani pentru ore de studio, altfel o pastram ca mi-e tare draga. Doar predare personala in Bucuresti. Mai multe detalii pe facebook sau mail. Nu trimiteti mesaje aici ca nu prea le citesc.
  8. Primul videoclip Fantasy din Romania!
  9. Trupa de world/ethnic/medieval music No'Mads cauta percutionist din Bucuresti. Mentionam ca seriozitatea si dorinta de a invata si a creste sunt mai importante decat performantele tehnice. Ideal ar fi sa ai deja in posesie un minim in materie de instrumente(djembe, darbuka si altele in aceeasi zona), daca nu ai iti dam noi din instrumentele deja aflate in posesia trupei restul urmand a fi achizitionate in timp din banii castigati impreuna. Doritorii sunt rugati sa trimita un mail la no.mads.band@gmail.com si vom slabili o vedere/auditie/jam session. Despre No'Mads Proiectul No'Mads a aparut ca o modalitate de evadare din cotidian, centrata in jurul bucuriei de a descoperi ritmuri, legende si melodii din vremuri apuse. Aparuta in vara anului 2010, trupa a avut o ascensiune spectaculoasa, remarcandu-se prin originalitatea conceptului si calitatea impecabila a prestatiilor scenice. Cu un palmares impresionant de realizari, Irina Macovei (vioara, voce, percutii) si Alexa Stoenescu (chitara, voce, percutii), ambele absolvente de Conservator, se pot lauda cu turnee si concerte sustinute pe mari scene romanesti, precum si in Franta, Ungaria, Portugalia, Belgia, Italia, Germania si Luxemburg si aparitii alaturi de nume mari ca Marcel Iures, Jiri Menzel (cunoscutul cineast castigator al premiului Oscar), Maia Morgenstern, Blazzaj, Maria Raducanu, Ovidiu Lipan-Tandarica, Ducu Bertzi, Cargo si multi altii. In prezent, trupa No'Mads se pregateste de lansarea primului lor videoclip, care va reprezenta totodata o premiera pentru Romania, fiind primul clip al unei formatii de muzica medievala realizat vreodata pe meleagurile noastre. Mai multe despre acesti proiect unic puteti viziona aici - Muzica No'Mads
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.