www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CosminStefan

Active Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Ramnicu Sarat

Other Information

  • Gear
    -Ibanez K5
    -Boss PQ-3B
    -Marshall MB30

Recent Profile Visitors

9174 profile views

CosminStefan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

62

Reputation

  1. Las si eu asta aici, am mai postat-o odată acum ceva timp prin chat E o 'pesa originala boss' Partea de gear ca idee e luata de la Royal Blood dar my own style of playing.
  2. Schimb cu chitara electrica. De preferat ceva cu floyd. Doar in Timisoara.
  3. Nu se mai da la schimb. Pret 849.
  4. Caut un tobosar pentru o trupa de metal din Timisoara. Pot tine loc de bass si chitara (in acelasi timp) NU vreau cover-uri. Piese proprii ca nu s-au terminat posibilitatile. Contact aici. Metal/Groove/Hard ce-o fi, sa fie al nostru.
  5. Astept o parere despre cateva dintre compozitiile mele. Nu abordez melodiile din punct de vedere ''teoretic'' , ci merg mai mult pe ideea ca aia ca daca suna bine, merge. Sunt deschis la sugestii, oricum. Dar cam astea sunt pana acum. Sunt unele pe care le-am mai facut dar vreau sa le refac ca pana acum le faceam cu tobe luate de pe youtube apoi recent am invatat sa imi fac propriile drum track-uri. (Da, este mult mai usor de lucrat asa) (Si da, Track No. VI si Arabic Metal Instrumental sunt facute cu tobe de pe youtube, pe care inca ma gandesc daca chiar o sa le modific sau nu, probabil o sa le modific in cele din urma oricum) Asta ar fi cea mai recenta.
  6. Se vinde de acum in zona Timisoarei. :)
  7. Salut Se vinde acest bass Ibanez. Sunt primul proprietar. A fost achizitionat din anglia. Ca si control are bass boost, volum pentru fiecare doza si ton. Schimb ar fi doar cu un epiphone thunderbird. Pentru detalii ma puteti contacta.
  8. Salutare, Caut sa formez o trupa de Groove/Thrash metal in Timisoara. Ca influente ar fi Pantera. Nu vreau sa facem cover-uri live, vreau compozitii proprii, idei sunt. Pot canta la chitara si/sau bass. Cine este interesat ma poate contacta aici.
  9. Vand Blackstar ID Core 20W Widestereo Este un amplificator destul de versatil, sunt unic proprietar, a fost achizitionat din Anglia, deci cine il cumpara o sa aibe nevoie de adaptor de priza . Urechile mele neexperimentate pot spune ca se aude stereo-ul destul de bine , zici ca se plimba delay-ul si reverb-ul prin camera. :)) Chiar o sa fie nevoie de adaptorul ala de priza dat fiind faptul ca nu are un cablu de alimentare oarecare. Are 6 moduri de amplificare plus 3 categorii de efecte a cate 4 efecte fiecare categorie. Poti scoate un sunet destul de decent. Nu are decat un buton ISF (un fel de buton de ton) care tine de EQ. Daca e neaparat nevoie de o modificare a EQ-ului mai amanuntita exista un program pentru PC. Avand USB-ul (pe care il includ deasemenea, daca vand amplificatorul nu mai am ce face cu el) face ca ''jucatul'' cu controalele sa fie mai complex. In sensul ca pe amplificator ai cateva butoane si in program ai 50. Si cam asa ar arata programul despre care vorbeam mai sus. In concluzie pretul in magazin a fost de £127 ( ~671 lei) Vreau 400 lei, nu negociez. Nu am in ce sa il transport din pacate, cutia lui este pe alta planeta. Deci prefer sa ma intalnesc cu cumparatorul pentru a asigura si proba amplificatorului.
  10. Schimb cu chitara Ibanez cu double locking tremolo, de preferat ceva din seria S.
  11. Vand Ibanez SR300 in stare perfecta de functionare. Zgarieturi superficiale. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta aici. Este varianta cu doze active.
  12. Schimb amplificatorul din titlu cu un amplificator pentru bass in aceeasi valoare. As dori ceva la fel de compact. Sunt primul proprietar, spatele a fost desfacut o singura data. Canalul de drive nu prea este stralucit, dar in schimb amplificatorul are pe ambele canale un volum decent. Cu o pedala eu zic ca si-ar face treaba.
  13. Burete de sarma comments incoming.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.