www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jewelia

Active Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Jewelia
  • Gear
    clapa Korg PA80
    clapa Yamaha Piaggero
    chitara B.S. Rich Bronze series
    vocea + microfoane: Shure SM 58, RODE NT2-A, Studio Project B3
    laptop, Novation Launchpad + Novation Zero mkii

Recent Profile Visitors

5729 profile views

Jewelia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

  1. N-am mai dat pe-aici de mult timp, but felt like sharing this. De-abia scos din cuptor. Am lucrat la video-ul asta (+ audio) trei zile in continuu, ca sa fie gata cat e piesa cat de cat inca fresh - poate 3 zile nu pare mult, dar e mai mult decat de-ajuns sa te faca sa nu mai vrei sa auzi prea curand melodia cu pricina
  2. Asta-i cea mai noua piesa si ma bucur tare ca am reusit s-o duc la bun sfarsit. E un sentiment foarte placut sa-ti auzi aranjamentul cantat de muzicieni adevarati
  3. Piesa noua. De data asta partea de productie imi apartine in totalitate
  4. Iarasi a trecut ceva timp de cand am postat noutati, in my defense am lucrat la un E.P care in sfarsit gata si e pe soundcloud: https://soundcloud.com/missjewelia/sets/monsters-ep A fost co-engineered si produs de mine si de prietenul meu Andy, cu toate instrumentele inregistrate live, no sample libraries (inclusiv strings-urile). Mai e de lucru la mix, dar na, sunt happy cu ce ne-a iesit. Sper sa va placa!
  5. So.. still nici o idee legata de playerul de soundcloud? Din ce stiam eu, oamenii de pe rgc erau mai dornici sa ajute Un alt video:
  6. Multumesc pentru cuvintele frumoase, Sam! Si mai arunc aici o piesa, e o inregistrare live: https://soundcloud.c...feat-owen-ralph Am incercat sa pun playerul soundcloud cu tag-uri in postare si nu merge; de fapt, apare playerul, dar scrie track not available, stie cineva cum il fac sa mearga?
  7. Avand in vedere ca ultima postare din galeria de inregistrari pe care o aveam la un moment dat aici pe rgc dateaza din 2007 (wow, ce repede trece timpul asta!), am decis sa creez un nou topic in care sa pun chestii pe care le-am facut in ultima vreme si pe care urmeaza sa le fac. Ce sa zic, sper sa va placa! Am sa incep cu piesa asta, care e o compozitie destul de recenta:
  8. Cover la Lana del Ray - Young and Beautiful, voce, pian si djembe
  9. Salut! Suntem trupa Ender si cautam pe cineva din Bucuresti care sa cante alaturi de noi la clape. Media de varsta la noi in trupa e 21-25 de ani. Cerinte: sa stie sa cante, sa aiba clapa, sa vina la repetitii si cantari. Nu-s asa de multe Contact: PM sau julya_gdy@yahoo.com Si cam asa cantam noi:
  10. Se poate inchide, am gasit chitarist. Multumim celor care s-au aratat interesati
  11. 元気です, ありがとう
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.