www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alma Vomastek

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1990 profile views

Alma Vomastek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Multzam tare mult, Kirk! Hai ca vedem cum s-a arata norocu' . Bineinteles, Vlad a spus ca ramane si bagam cantarile care sunt pe rol, daca nu gasim pe nimeni in timp util. Doar ca am zis sa cautam totusi din timp ca oricum va trebui gasita o formula stabila, for the long run, iar el nu mai face fata la deplasari. Sa fie cu noroc \m/ si da, cine stie? Lumea e de fapt foarte mica si o cantare undeva, candva, nu e imposibila .
  2. Valabil din nou . Suntem si putin in criza de timp, in 2 luni cantam in Germania si din pacate n-a fost sa fie cu persoana care a vrut sa vina (probleme de sanatate).
  3. Nu se pune, ca d'aia avem ). Dar sigur gasesti tu ceva prin Cluj, ca doar e pana de basisti .
  4. Ei, nici chiar asa ). Multumim pentru aprecieri, speram sa reusim sa ne gasim si chitaristul/chitarista, poate se ascunde si nu vrea sa iasa la iveala inca .
  5. Salutare! Cum spune si titlul, cautam chitarist(a) din Cluj. Daca esti la un nivel bun tehnic, ai chef de cantat (atat la sala de repetitii+concerte, cat si acasa. Studiul e mama invataturii ), disponibilitate la deplasari si iti trage cu ochiul si genul abordat, da un mesaj aici sau pe contact@the-hourglass.com/thehourglass@ymail.com. Atentie, anuntul este pentru persoane cat se poate de serioase, cautam om "de cursa lunga". Link album - http://thehourglassro.bandcamp.com/ Site: www.the-hourglass.com www.facebook.com/thehourglassromania youtube: https://www.youtube.com/user/alma20vomastek
  6. Chitaristi pe care ii caut eu, Y U no leave in Cluj? . Peste tot vad numa' Bucuresti. Bafta mare!
  7. Si eu gasisem posibilitati pe Bucuresti, vreau sa se inventeze teleportarea!
  8. Salutare! Suntem trupa The Hourglass din Cluj-Napoca, abordam genul symphonic metal cu influente (industrial, prog, electro) si cautam chitarist serios, cu pofta de cantat si la un nivel tehnic apropiat noua \m/. Deocamdata avem 8 piese proprii si un cover, si muncim cu totii sa sunam din ce in ce mai bine. Hai cu riffurile! http://www.youtube.com/watch?v=rIKfIUFhEHY http://www.youtube.com/watch?v=fQA6mN-ObmU&feature=relmfu Cam asa suna trupa, sa va faceti o idee. Va asteptam cu un mesaj aici, sau un add pe mess, ID alma_vomastek Cheers!\m/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.