www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dreamscape

Newcomers
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2115 profile views

Dreamscape's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Dupa cum spune si titlul anuntului, caut o persoana care poata canta chitara si voce pentru infiintarea si ulterior dezvoltarea unui proiect acustic de doua chitari + doua voci. Conditii relativ obligatorii..sa stie mai mult de trei acorduri (adica sa nu fi pus prima oara mana pe chitara acum doua luni), sa aiba voce cel putin la un nivel ok, sa aiba o prezenta fizica placuta (ma intereseaza acest aspect strict din punct de vedere profesional, al imaginii), sa detina o chitara acustica si disponibilitate temporala pentru creat/repetat piese. In linii mari cam atat. Pentru alte informatii, tel 0724.226.308, Alex sau PM aici. Thx!
  2. Trupa alternative post-grunge Chasing Dreamscapes cauta tobosar. Ce ne dorim: - nivel cel putin mediu, preferabil avansat - disponibilitate pentru repetitii cel putin de 2 ori/saptamana (3-4 ore/repetitie) - varsta 20 - 35 de ani (putem face si exceptii, in situatia in care va fi cazul) - seriozitate, implicare, spirit de echipa Chasing Dreamscapes este o trupa ce abordeaza stilul alternative post-grunge cu diverse influente. Exista in momentul de fata 3 piese proprii in lucru, urmand ca, odata cu venirea tobarului, acestea sa fie finalizate. Trupa dispune de sala de repetitii proprie, scule profesionale, conditii excelente. In momentul in care se ajunge la 5 piese proprii + 1-2 coveruri, primele cantari sunt asigurate, acestea urmand a avea loc in deschiderea unor trupe deja consacrate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati de preferat direct pe tel: 0730.042.620 (Alex) sau 0758.388.293 (Ciprian). Otherwise, puteti lasa si PM. Multumim!
  3. Pretul tocmai a scazut la 400 lei negociabil..reamintesc, se poate proba in orice zi in zona Eroilor, exista chitari, amplificatoare, cabluri..etc. Trebuie doar venit, probat si cumparat.
  4. Ok..ultimul pret, sub care efectiv nu o sa mai scad, pentru ca mai bine o tin in casa de bibelou ))) este de 2.700 lei. Reamintesc, chitara se poate proba oricand in zona Eroilor pe amplificatoare profesionale, efecte de orice fel, etc...ARATA SI SUNA BETON!!
  5. Pretul tocmai s-a redus la 500 lei negociabil. Nu ma grabesc, dar nici nu vreau sa stau cu el..
  6. Pretul tocmai s-a redus la 3.000 lei! Inca o data: chitara face 3.500, insa eu nu mai pot sa astept prea mult..astept pm sau telefon. Multumesc.
  7. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724226308 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor de chitara Digitech GNX 3000. Perfect functional, merg foarte bine toate pedalele, butoanele, mufele, afisajul, etc. Pentru cei ce nu cunosc modelul, este un procesor destul de complex, care oferta o varietate extrem de mare de efecte, ce pot fi combinate la randul lor in functie de preferintele fiecaruia. Are cinci pedale de stocare a efectelor, plus o pedala mare de expresie. Se poate proba in aproape orice zi si aproape la orice ora in zona Eroilor.
  8. Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724226308 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor de voce Digitech Vocal 300, folosit de maxim 10 ori, deci este practic nou! Are cutie, instructiuni, certificat de garantie (desi nu mai este in garantie), tot! Nu intra in discutie nicio problema de ordin functional. Pentru cei ce vor sa deprinda tainele efectelor de voce Poate fi probat aproape in orice zi si aproape la orice ora in zona Eroilor.
  9. Pret: 600 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724226308 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand amplificator chitara VOX Cambridge 30 Twin Reverb! In afara de faptul ca nu are niciun defect si ca este cunoscut pentru fiabilitatea lui, adica se strica foarte rar (lucru ce poate fi verificat prin consultarea review-urilor de pe net), nu stiu ce as mai putea spune. Trebuie testat, placut si cumparat!
  10. Pret: 3500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724226308 Link producator: http://www.ibanezrules.com/new/rg920mqm.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Ibanez RG920MQM Premium aproape noua!! http://www.ibanezrules.com/new/rg920mqm.htm Chitara este aproape noua, nu am cantat mai mult de cateva sute de ore pe ea, o am de cativa ani si de atunci sta intr-un case care vine la pachet cu chitara! Este o chitara care arata si se aude formidabil! De noua am dat 1100 de euro pe ea, plus case-ul inca 100 de euro. O dau pur si simplu pentru ca nu am mai cantat la ea si intre timp mi-am mai cumparat alte doua chitari. Chitara poate fi probata in orice zi in zona Eroilor, am amp, efecte, tot! Se vinde cu corzi noi si reglajele facute! Pret: 3.500 lei negociabil. Pentru cei interesati, prefer telefonul: 0724226308 Alex
  11. Interesanta descrierea. Atractiva chiar, as putea spune. Cati sunteti, cati ani aveti, pe unde este sala de repetitii? M-ar interesa postul celui ce da cu vocea. Astept PM. 10x.
  12. Poate ca "nivelul ridicat" este prea ridicat, iar obiectivele "si mai ridicate" sunt mult prea ridicate...dunno..
  13. In principiu, fara sa cunosc problematica in amanunt, consider ca, chitu31 are dreptate. In orice caz, mult succes! P.s. A scris mai mult de 11 randuri si cred ca ceva, ceva, tot a spus el acolo
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.