www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vvladss

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Pitesti

Other Information

  • Gear
    Fender CD-60

vvladss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Buna ziua ! Caut de ceva timp o chitara electroacustica deoarece am inceput sa am concerte din cand in cand ( am 17 ani, cant intr-o formatie de liceu, cateodata singur si abia acum am invatat un pic cam cum sta treaba cu sonorizarea ). As vrea sa ma incadrez in 1400 de lei, maxim 1500. M-am gandit sa imi iau un Takamine GD15CE deoarece am cantat pe doua modele de la Takamine si mi-au placut cum suna. Totusi, ma bate gandul sa imi iau un Fender ( ma gandeam la CD60CE All Mahogany ). Am incercat un Sonoran si CD60CE (dar nu cea integrala din mahon), insa nu am cantat pe cea din urma amplificata. Am un fender CD60 pe care am invatat sa cant si mi-a placut dintotdeauna cum suna si de asta m-ar tenta un model la fel dar varianta electroacustica. In orice caz, sunt deschis la sugestii. Va multumesc anticipat!
  2. Ma gandesc la http://www.mcmusic.r...-011500-31.html sau http://www.thomann.d...pro_mag_sc1.htm ... sunt ok pentru ceva live ?
  3. Buna ziua ! As dori si eu o parere despre cateva doze de chitara acustica. 1)http://www.magazinul...B-A-_-6642.html 2)http://www.discosyst...00-monacor.html 3)http://www.thomann.de/ro/alesis_acousticlink.htm 4)http://www.thomann.d...pro_mag_sc1.htm Am nevoie pentru o chitara Fender CD-60. Daca aveti alte recomandari ( care sa nu depaseasca 260 RON ) sau aveti nevoie de alte detalii v-as ruga foarte mult sa imi scrieti. Va multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.