www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

skunky

Active Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

3243 profile views

skunky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Cumpar BeatBuddy ( nu varianta mini) + foot switch. Msg pe privat.
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: leoalex@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Caut un set Dimarzio AreaT. DP417+DP18 - eventual DP424 la bridge
  3. Lucrare executata perfect de catre Dl. Florin Dobrescu ( user picnic ). Acum am bucla de efecte pe un modeling amp. In continuare, tot dansul imi va instala nut din os pe un LP si un Telecaster plus cateva ajustari adiacente. Un om deosebit. Recomand.
  4. Salutare, Caut un electronist experimentat pentru modificarea unui Peavey Vypyr 75W, conform tutorialului atasat. Platesc manopera + piesele adaugate. Astept PM. Vypyr effects loop modsmallpdf.com.pdf
  5. Confirm din nou. De 6 luni nu am avut nici macar O singura problema. Acest Braun face toti banii. In conditiile in care mai cumparasem un Mustek si un Well inainte , ambele de pomana.... Tensiunea ajunge pe la190V , luminile prin casa palpaie insa amp-ul functioneaza perfect.
  6. Imi cer scuze ca am iscat o discutie de genul asta care nu stiu daca ar putea genera concluzii. Personal m-am lamurit, voi mai umbla un pic la setarile amp-ului. Ceva preset-uri pt. Les Paul, si cateva separat pt. Tele. Problema atitudinii (si chiar o consider o problema) in cadrul oricarui topic va ramane indiferend de edificarea finala si personala a initiatorului - adica a omului care pur si simplu pune intrebari prin prisma lucrurilor vazute de el. El care nu cunoaste electronica, watti, volti, ohmi, amperi sau greaca veche. Daca trebuie sa vina cu un bagaj de cunostinte pe forum inainte de a posta o intrebare vis-a-vis de parerea generala cu privire la schimbatul unor doze, ar trebui sa dea cu subsemnatul in regulament. Nu vreau sa ma scuz, nici nu stiu daca am de ce, insa am senzatia ca uneori doar scriem cuvinte. Din nou, este o parere personala complet offtopic (asta ca sa fiu si eu in trend). Personal nu vin aici pe un camp de lupta si masurare a nivelului de cultura / cunostiinte specifice, ci intr-un loc unde am ocazia si mai ales onoarea de a cere sfaturi unor oameni cu experienta ce te pot indrepta intr-o directie corecta. Continui offtopic: Vale, de principiu ai dreptate. Insa exista tipuri de date, clasificate pe baza structurii lor. Daca le recunosti ca fiind "garbage" , nu le mai analizezi si le trimiti la tomberon. Altfel, consumi timp si energie (nervi ?) de prisos.
  7. Corect, schimba strada. Sau zona. Sau galaxia. Posibil sa ai dreptate... Mai incerc un pic sa vaz ce iese. Multumesc.
  8. Bineinteles ca stii despre ce este vorba, desi nu cunosti limba. Dar de ce aceste comentarii sterile ? Astepti cateva "Like This" ? Aceste atribute, pot fi si inclusive... ...
  9. Salut. As vrea sa incerc alte doze pe Squire-ul Telecaster CV 50's pe care-l am. De principiu dozele stock sunt ok, insa parca as vrea un sunet un pic mai dulce, mai plin si bineinteles sa ramana si twang-ul specific. Din ce am mai citit pe ici pe colo, cele de pe 60's ar fi ceea ce caut, nu sunt sigur insa. (asta daca aleg tot Fender, insa sunt deschis si catre alti producatori) Ale mele sunt cu Alnico 3... pb. ca ar trebui ceva cu Alnico 5 ? Are cineva vreo recomandare ?
  10. GATA ! Acest echipament a rezolvat problema. Stie neamtu' ! Imi tine 220 de la 190V. (cel putin , timp de 3 ore a functionat bine) Pe cel de la WELL l-am cumparat degeaba... Multumesc tuturor.
  11. De mentionat, ca prefer ceva in zona Marshall AVT.
  12. 1700 sau schimburi cu ceva (40W - 60W) cu lampa. Cam asa suna Vypyr. Se preteaza cam la orice, mai putin la cei 190 de volti pe care ii am acasa. De aici si motivul vanzarii.
  13. Adica ceva de genul asta ? http://www.mediafun.ro/Stabilizator-de-tensiune-cu-servomotor-Braun-Group-EA-SVC-1000VA-15360
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.