www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ValeChitara

Veteran
  • Posts

    614
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ValeChitara last won the day on November 7 2018

ValeChitara had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    "Esti liber sambata?"
  • Gear
    De toate

Recent Profile Visitors

17578 profile views

ValeChitara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

657

Reputation

  1. Multumesc pentru raspunsuri, dar au trecut 9 ani de atunci, nu prea mai e de actualitate anuntul
  2. Sursa e, practic, noua. Am cumparat-o de la Thomann anul trecut, dar nu prea am folosit-o, pentru ca nu s-a finalizat pedalierul in care planuiam sa o pun. Nu a fost montata nicaieri, a stat la mine pe birou si cam atat. Am tot ce trebuie la ea (cutie, cabluri etc.) Multi Power Supply 10 Isolated, filtered and short-circuit protected outputs Total power: 2800 mA Advanced LED display for each output Operation with 120 V or 230 V mains voltage Additional power output CIOKS unique Mains-Link function Weight: 1.2 kg Includes DC cable set & mounting hardware for Pedaltrain and Temple audio pedalboards Configuration: 2x 9VDC @ 100mA 2x 9/12 V DC @ 100 mA 2x 9/12 VDC @ 200 mA 1x 9/12 V DC @ 400 mA 2x 9VDC @ 400mA 1x 9-24 V DC Adjustable @ from 800 mA (9V) to 300 mA (24V) La Thomann costa cam 1340 de lei, eu vreau 950. La schimb ma intereseaza numai Strymon Timeline sau Iridium (discutam diferenta)
  3. Asta spune Schecter, nu stiu cat te lamureste.
  4. Schimb numai cu pedale de low drive gen Timmy, Zendrive, Honey Bee etc. Nu ma mai intereseaza pedale de compresie.
  5. Schimb cu pedale de comprestie, cu pot de mix, fara variante mini!
  6. Pentru cine il ridica personal in Bucuresti, pentru o perioada limitata de timp, pretul este de 900e!
  7. AMT Pangea CP100 este un device extrem de folositor pe pedalierul oricarui chitarist. Ruleaza impulse response-uri HD (are destul de multe integrate din fabrica, dar se pot incarca si altele custom cumparate). Are o gramada de functii, totul "inghesuit" intr-o carcasa extrem de compacta. Poate sa preia semnal direct de la iesirea de boxa a unui amplificator pe lampi, sau direct dintr-un preamp, sau pedala de drive de exemplu. Pe langa faptul ca ruleaza IR cu cabinete si power amps de chitara (care pot fi acivate sau oprite) vine si cu cateva functii suplimentare care pot fi utile in anumite configuratii: un eq parametric pe 5 benzi, un preamplificator clean cu niste frecvente apropiate de cele ale Fender Twin, compresie si noise gate. Poate fi un device complex, dar pentru cine nu pricepe mare lucru poate doar sa aleaga unul dintre preseturi care este pe gustul sau. Pentru cine stie ce face si vrea mai mult jucaria poate sa faca foarte multe. Este ideal ca backup in cazul in care se intampla cu ceva cu ampul pe scena, sau pentru cine nu are chef sa mai care un amplificator. Suna excelent, ocupa extrem de putin spatiu si este extrem de util. Este in stare perfecta tehnic si foarte buna cosmetic. L-am cumparat ca back-up/situatii de urgenta si l-am folosit o singura data asta fiind si motivul vanzarii La Thomann costa 950 de lei. Eu vreau 600 de lei. E in stare perfecta atat estetic cat si functional. Vine in cutia originala si are inclus si alimentator. Contact: PM sau 0751579899 (Valeriu)
  8. Pun si eu o poza cu cea mai noua versiune a pedalierului meu
  9. E din 75 si da, e the shit. De plictisit nu prea cred, nu prea curand, cel putin Mai degraba, mi-as mai lua unu, sau un deluxe, ce e ceva mai mic
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.