www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

George Condruz

Active Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca/Braila

Other Information

  • Band
    Funk'e Fetish
  • Gear
    PRS SE C24

Recent Profile Visitors

2989 profile views

George Condruz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Reply2: as dori sa mentionez ca sunt dispus si pentru colaborari muzicale la distanta, proiecte de studio si asa mai departe intrucat am posibilitatile de a inregistra chitara si bass, daca cineva e interesat astept cu mare interes propunerile.
  2. Salut, sunt George Condruz, sunt in cautarea unei trupe serioase de evenimente, stiu sa cant la chitara / bass la un nivel avansat , momentan singura trupa in care activez este una de compozitii proprii (Funke Fetish). Am mai cantat in trupe de coveruri sau de evenimente in trecut unde am acoperit mai multe genuri muzicale, deci sunt obisnuit cu ideea de cover ( in oricare maniera ar trebui interpretata). Sunt o persoana serioasa, perseverenta si pusa pe treaba cand vine vorba de a canta si a face muzica si nu numai asa ca astept in egala masura profesionalism din partea trupei. Sunt deschis si trupelor mai tematice ( blues rock, blues, funk, pop, jazz etc). Deci daca aveti nevoie de un bassist/chitarist care stie treaba astept un mesaj, de asemenea pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe facebook : Condruz George . O zi buna si astept cu mare interese ofertele,
  3. Salut, suntem o trupa de funk-metal din Cluj Napoca si cautam vocalista, cerem: - seriozitate - creativitate - deschidere catre muzica/genuri muzicale - spirit de caterinca (musai) - disponibilitate la concerte. Noi suntem foarte organizati in ceea ce priveste orarul de repetitii(deoarece avem si joburi) , dispunem de sala proprie de repetitii chiar in centrul Clujului cu de toate si mai presus de toate suntem bajeti de gasca. Formula este urmatoarea: chitara, bass, tobe (super clasic). Daca va place piesa de la minutul 02:50 de pe link-ul de mai jos astept mesaj pe pagina mea de facebook: https://www.facebook.com/george.condruz.1
  4. Trupa Funk'e Fetish cauta solista, nu mergem neaparat pe ideea de funk clasic,aducem influente din mai multe stiluri incercand sa ne formam un sound cat mai personal. Persoana ideala trebuia sa fie super deschisa pentru toate genurile muzicale: de la jazz la metal sa fie deschisa, serioasa si cu chef de muzica. Avem sala proprie de repetitie cu toate cele, avem cateva compozitii proprii momentan dar suntem deschisi pentru schimbari in functie de voce, stilul solistei. pentru mai multe detalii da-ti-mi un add pe FB apoi un mesaj: https://www.facebook.com/george.condruz.1 - piesa de la min 2:43- ca si referinta pentru ceea ce ne propunem cu trupa. Cheers!
  5. Scuze ca am uitat sa mentionez, din Cluj Napoca sa fie.
  6. Caut un basist experimentat care sa fie deschis in ceea ce priveste genurile muzicale. Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/george.condruz.1 . Tin sa mentionez ca avem si sala noastra de repetitii inclusiv cu amp de bass. Un link cu trupa:
  7. https://www.facebook.com/video.php?v=778043995567918&set=vb.100000869745295&type=2&theater&notif_t=video_processed
  8. Sunt si piese in care linia de bass e cantat de Albert Freeman, fostul basist SITA. Enjoy! Daca e cineva interesat de ce procesor, chitara, bass, programe etc am folosit nu ezitati si intrebati.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.