www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

metallicu

Active Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targoviste

Recent Profile Visitors

3579 profile views

metallicu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Salutare! Am si eu o intrebare despre ce chitara ar fi mai bine sa cumpar. Modelele sunt: Ibanez GRG121DX - bridge fix - corp mahon - 24 taste - doze IBZ-6 vs Ibanez RG421EX - bridge fix - corp mahon - 24 taste - doze Quantum Diferenta de pret este de 600RON intre modele. Intrebarea mea este, merita sa astept pana am banii pentru RG421, doar pentru ca are doze mai bune dupa cum spun multi si e dintr-o serie spre mid level sau GRG121 o sa isi faca treaba aproximativ la fel de bine. Nu ma asteapta concerte pe scena prea curand. Sunt interesat doar sa am o chitara pe acre ma pot baza cat de cat ( cel mai mult ma intereseaza daca actiunea e cat mai joasa). Va multumesc!
  2. Am uitata sa mentionez, caut in Bucuresti. Multumesc!
  3. Salut! M-am gandit si as vrea sa imi customizez chitara pentru ca nu gasesc nici un model de serie care sa fie exact cum vreau eu , iar daca e, costa cu mult peste bugetul meu. Ma intereseaza sa ii dau vopseaua jos si sa o vopsesc negru mat pe toata suprafata, inclusiv gat. Plus as vrea sa ii scot doza de neck si sa acopar spatiul lasat gol si sa inlocuiesc doza de bridge cu ceva pe gustul meu. Unde si cam cat ar costa o asa isprava? ( excluzand costul dozei ce o vreau inlocuita) Multumesc mult!
  4. UP!!! Schimb cu Jackson JS32RT Rhoads
  5. 1000RON negociabil, sau schimb cu B.C. Rich Warlock sau Jackson JS32 V !!!
  6. Salut! E in regula, dar eu cand am cumparat-o, a venit din Germania unde am platit 30EUR transport si ajunsese undeva la 1300RON. Eu am pus pretul 1200 negociabil ca sa se vada bine valoarea estimativa pentru un eventual schimb. Pentru vanzare e negociabil dupa cum am spus. Deci presupun ca e totul in regula.
  7. Vand chitara electrica Ibanez GRG7221 ( 7 corzi ), cumparata noua acum mai putin de un an. Se prezinta impecabil, fiind folosita doar in casa. Din punctul meu de vedere, chitara este reusita, actiunea fiind joasa, sunetul fiind bun. Cat timp am avut-o, nu a prezentat probleme si si-a facut treaba foarte bine. Motivul vanzarii este ca veau sa ma intorc la o chitara cu 6 corzi. Pret: 1200RON NEGOCIABIL Se vinde in Targoviste, cu posibilitate de testare! Accept si unele schimburi ce nu implica diferente de bani!
  8. M-ar interesa si pe mine ceva de genul! Eu am o pedala Line6 Uber Metal si imi trebuie un alimentator de 9V, minim 70mA si polaritate negativa ( cu minus pe mijloc) ! Si m-ar interesa si pe mine cateva recomandari!
  9. Pai m-ar interesa! Ideea e ca nu am decat 220lei plus transport! E ok?
  10. Un Korg Pandora PX4D mi-ar satisface nevoia de hi-gain incarcat care sa nu sune spart la volume mari? A mai incercat cineva vreunul vreodata? Pe net am vazut ca e destul de ineresant..
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.