www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GuitarTovaras

Active Members
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti&Buftea

Other Information

  • Band
    Pierdevara
  • Gear
    Ibanez GRX70DX(jumpstart pack:amplificator,acordor,husa)efect:Behringer V-Amp3 multieffect,BOSS GT-100

Recent Profile Visitors

4305 profile views

GuitarTovaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Sunt constient ca esti bun la "metafizica" si dastea.Esti capabil sa raspunzi multor intrebari,dar in cazul asta poate n ar strica sa fi mai open mind.Adica,totusi la 27 de ani nu poti sa zici ca le sti pe toate,niciodata nu poti sa spui asta (eu am 14 ani,nu pot spune nici ca am inceput sa invat) Ma rog...poate ai dreptate si adevarul absolut este "tranzistor>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>lampa"
  2. N am zis nici un ***** despre full lampa!! Si de unde stiti voi ce amp am eu !?!?!!?!?! "Mie metalul imi place pe lampa" raspuns " NU E FULL LAMPA!!!!!!!!!"
  3. Mie si metalul imi place sa l cant pe lampa :-? ma rog,un ton de ex Mick Thompson suna mai aproape de Mick cu tranzistori :-? Pana la urma nu facem decat sa ne certam.Toata lumea tine mortis pe ampul lui si gata.
  4. Normal ca seria gio e proasta.La banii aia orice chitara e proasta. Cel putin ibanez fabrica chitarele proaste(gio) si chitarele bune (prestige si alea) sub acelasi nume : ibanez. Gibson se ascunde sub epiphone,fender sub squier ,ca de,scade prestanta.
  5. Si care ar fi diferenta dintre o imagine pixelata si una hd ?... Nu sunt mare cunoscator,dar stiu ca pedalele analogice sunt mai precise si niciodata un procesor sau orice altceva nu o sa le "intreaca",orice ton ai cauta. Nu are rost sa continuam discuta,dar ar avea rost sa mi explici unde gresesc.Nu a scos nimeni cutitele si asteptam un raspuns ok.Ori dezbatem ori imi zici unde gresesc...ori incheiem discutia si ma lasi in prostia mea daca nu ai bunavointa sa ma luminezi.
  6. Nu stiu cati artisti de mai sus canta pe tranzistori,dar ma indoiesc de majoritatea..."peretii de Marshall uri" au head uri pe lampi din cate stiu. La capitolul pedala analogica vs digitala ,indiscutabil pedala analogica castiga mereu. Gataaaa nu mai zic nimiiic )) oi fi eu bocciu
  7. Da,bineinteles,unora probabil le place mai mult sunetul ampurilor pe tranzistori,dar nu vad de unde atata dispret "tehnologie din anii '50...te "bucuri" de ineficiența ei"
  8. Eu tot timpul am trait cu impresia ca amplificatoarele pe lampi le "bat" pe cele cu tranzistori.Dupa parerea mea,nu sti ce poate o chitara pana nu o pui pe un amp pe lampi.Ma rog,poate e doar gustul meu,dar poate ne explici de ce dispretuiesti asa de mult "tehnologia anilor '50". Serios fara cearta.Poate chiar au o buba pe care multi nu o observa.
  9. Pai si pedalele de whammy nu tot la scule intra ? Adica a spus ca oricat de meserias ai fi nu faci dive bomb fara scula potrivita (fie el floyd,tremolo,pedala etc.) Lemn : se foloseste de foaartee multe ori anin ,nu numai mahon andreyush01, on 26 April 2013 - 12:14 PM, said: Sa inteleg ca ti-ar fi de ajuns daca ti-as spune o chitara care este buna pentru metale ? http://guitarshop.ro...-vmnt_p602.html Exista chitare mult mai "bune" decat aia. "1." Rock si metal includ o groaza de alte subgenuri. Nu o sa canti cu "cea mai buna chitara" pentru sweet home alabama piese gen halo de la machine head.Macar daca spuneai doar rock sau doar metal...chiar si asa era foarte variabil... "2." "Tonul bun" e foarte subiectiv.Nu exista 2 oameni care gandesc la fel sau care au aceeasi personalitate.Nimeni nu o sa caute aceeasi "cea mai buna chitara",asta pentru ca "iti exprimi sentimentele" pe chitara in felul tau + o chitara o sa sune diferit si in functie de chitarist.Chiar daca iei 2 chitaristi la fel de buni si le dai o chitara,chitara o sa sune diferit pentru ca au alt feeling. Scuze daca am fost rautacios...n am vrut.Nu sunt mare chitarist,dar asta e adevarul. Din lene,neatentie si graba probabil am ucis limba romana ))
  10. Lasa le asa ) in cel mai rau caz strange le un pic daca esti "perfectionist" in privinta tensiunii
  11. Da,si eu cred ca ar putea invata si niste solo uri mai grele sau macar ceva mai lungute(sa se dezvolte),dar daca ii plac astea :-? Probabil ca la un momentdat va simti nevoia de alte tipuri de solo uri. Vad ca are poza "de profil" cu slash , nu cred ca o sa ramana la paramore sau dastea. On topic : incearca ceva de la cranberries (zombie de exemplu) sau mai multe de la paramore.Un pic mai altfel ar fi sweet dreams de la marilyn manson (mie mi se pare ca totusi au ceva in comun )) ) http://www.the-guitar.ro/2012/02/01/ce-trebuie-sa-stii-pentru-a-putea-face-solo-uri/ o sa ai nevoie si de asta :-? oricum nu te ameti prea tare ) ia le pe rand
  12. Gen decade adica acelasi gen sau la fel de usoare ?
  13. Mie mi se pare cam extrem sa inveti direct One daca power chordurile nu vor deloc sa ti iasa.Mai bine dastea super lejere : partea cu power chord uri de la still loving you :-? sunt multe. Bine nici welcome home (sanitarium) nu e mare drujbaraie,dar nu are rost sa se chinuie cu asta daca vrea doar sa i iasa power chord ul. Si ul poti sa l iei cu degetul 1 pe tasta 2 -mi subtire- si celelalte degete pe tasta 4 corzile si sol re
  14. Daap.E pus degeaba. S a mai spus si mai sus
  15. http://forums.rgc.ro/topic/78563-gibson-les-paul-traditional-ebony-2011/ depaseste cu vreo 700 de lei bugetul tau.daca tot dai 5000,inca 700 nu cred ca e bai. Oricum,Slash nu canta doar pe modelele lui signature
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.