www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AyAndrei

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tg-Jiu

Other Information

  • Gear
    # Epiphone Les Paul Special II

AyAndrei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Doresc sa achizitionez o doza de neck sau un set de doze neck+bridge, humbucker sa fie. Bugetul meu este de 300-350 Ron maxim pentru 2 doze. De preferabil SD mai ok , sau niste EMG'uri pasive, Dimarzio. Astept oferte, si alte marci in afara de cele mentionate de mine.
  2. O tabulatura pentru ambele chitari ?
  3. Detin un LP Special II si as dori sa stiu daca switch'ul este pentru ambele doze sau doar pentru una singura si care dintre ele este .
  4. Inca ceva, daca scot acum switch'ul , nu o sa mai trimita semnal deloc , nu ? As vrea sa desfac firele si sa le conectez iar . Poate doar s'a dezlipit vreunul si nu se vede.
  5. De la doza nu cred ca e problema, insa o sa incerc, desi ma gandesc ca daca ar fi problema de la doza nu ar merge deloc switch'ul. :-? Si daca ar fi sa'l schimb , m'ati putea ajuta cu un site , la mine in oras nu exista magazin de muzica si ma gandesc ca cel mai bine e sa caut pe net. Multumesc anticipat.
  6. Buna ziua , am mai facut un topic in legatura cu asta dar tot nu am rezolvat problema. Am un Epiphone Les Paul , iar problema este la switch , nu mai face comutarea dintre Rhythm si Treble. Adica nu face contact la Rhythm. L'am desfacut sa ma uit , toate cablurile sunt in regula si lamele fac contact. Nu inteleg care ar fi problema , astept pareri.
  7. Am spus ca sunt la 0 cu asta , adica gamele , ma rog , unii doar gura ce'i de ei. Puteti inchide topicul.
  8. The ousider, daca doresti sa dai raspunsuri 'inteligente' mai bine cauta alt loc. Am intrebat aici pentru ca dupa cum bine stiu , asta e un forum de chitaristi si alte chestii legate de muzica in general. Deci aici dai de oameni care pot sa te ajute cu ce ai nevoie , mai ales daca se gaseste unu' sa'ti explice tie pe mess sau altundeva. Am cautat pe google , am si gasit. Deci poate nu am inteles acolo si am venit aici sa intreb , nu inteleg care e problema ta ? Daca tu le vezi ca pe niste explicatii pentru handicapati , te rog sa imi explici mie. Sunt la 0 cu asta si vreau sa invat . Am cerut doar ajutor , nu ti'am dat cu paru'n cap . Asa ca mai bine nu mai da reply la orice nu'ti convine tie pe forum.
  9. As dori daca se poate putin ajutor la gamele pentatonice. Vreau sa ma apuc sa le invat . Va multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.