www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

grinpis

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    brasov

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

grinpis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Pret: 2000 RON - negociabil Localitate: Brasov Contact: ovidiueradu@gmail.com Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-fender-standard-telecaster_p31.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Chitara a fost cumparata de la G.S. Este in stare perfecta dpdv functional iar vizual are zgarieturile normale pe pickguard si una sau doua mici defecte pe finish. Am incercat sa le surprind dar e cam dificil. Chitara a fost cumparata fara husa si a fost folosita doar in casa. Pentru cine conteaza am si tagurile cu care am cumparat chitara din magazin. Vanzarea prefer sa o fac personal, in Brasov, nu prin curier. In felul acesta se poate proba. Astept ofertele voastre.
  2. Salut, Am facut catev poze noi. Sunt unele defecte in vinilul cu care e acoperit si nu am timp sa le rezolv. Pretul scade la 200 lei dar prefer schimburi.
  3. Pret: 300 RON Localitate: Brasov Contact: ovidiueradu@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, M-am decis sa schimb amplificatorul din postul acesta: https://forums.rgc.ro/topic/80352-fender-mustang-mini/?hl=mustang+mini E in aceeasi stare(buna) cu exceptia faptului ca am dat jos lista cu efectele fara sa ramana urme. Functioneaza fara probleme si arata bine. Am si alimentatorul chiar daca nu apare in poze. In principiu ma intereseaza o chitara electrica entry level (Bullet, Special II etc.), in stare buna, dar sunt deschis la oferte. Daca e cazul mai ofer diferenta. Un pret orientativ pentru vanzare ar fi 300 Lei iar schimbul il fac doar in Brasov. Voi reveni cu poze actuale mai tarziu. Astept ofertele voastre.
  4. Revin cu acest amplificator la vanzare cu pretul de 300 de lei negociabil. Se prezinta in stare foarte buna de functionare si estetica. Astept oferte!
  5. Felicitari, foarte tare!! Ma bucur ca esti multumit de achizitie si ca t-ia iesit ceva fain! Keep going!
  6. Nels Cline de la Wilco face asta.
  7. -cumparat in 2012 -stare ca nou, folosit foarte putin -pret 400 LEI negociabil
  8. Vand Vox pathfinder 15 r cumparat de la mc music brasov. Trimit si-n tara pe cheltuiala clientului dar prefer sa-l dau in Brasov pentru a fi probat. E folosit foarte putin doar in casa. Pretul e 250 de lei negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.