www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ady sticea

Active Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ady sticea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

68

Reputation

  1. Pret: 500 RON Localitate: Oradea Contact: adrian.sticea@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Controller Midi m-audio keystation 88es. Este folosit foarte putin. Pretul include stativ, pedala de sustinere si cablu de conectare.
  2. ruptura a fost nasoala rau si dintr-un lemn care se tot jupuia. Nu cu Epoxy cu altceva preparat de mine.
  3. Probabil din cauza ca e foarte lucioasa
  4. Am primit saptamana trecuta o chitara cu un head rupt dupa ce a luat o cazatura zdravana. Iata ce a iesit apoi
  5. Pretul nu sare nicaieri ) . E cam variabil. in functie de materiale, detalii etc. Una ca asta ar ajunge 4500 lei si cam in 2 3 luni e gata.
  6. Calitate este. Am folosti doar materiale care le intalnesti pe chitarile High End. Din pacate nu am reusit sa fac nici o inregistrare pentru ca am terminat-o exact la termenul limita. Si dupa ce i-am facut set-up-ul am si trimiso... Nu am apucat sa ma bucur un pic de ea.. Dar poate o sa mai ma intalnesc cu ea in viata asta
  7. Un proiect care m-a entuziasmat inca inainte sa il incep. Am vrut sa folosesc Doar materiale autohtone. Paltin cret si Molid de cea mai buna calitate.. Combinatia pentru o chitara cu medii si inalte pronuntate, articulate si cu un volum puternic. Singurul intrus acolo e Abanosul care nu creste in Romania Enjoiy!!
  8. Salutare. De ceva vreme am inceput sa construiesc chitare acustice, 3 la numar pana acum, a 4a e in constructie si va fi gata cam in 2 saptamani. A 4a o sa fie un J185 din Paltin cret (cum ii sta bine de altfel unui J185 ) cu fata de Molid mastergrade, tastiera si punte de abanos. Puteti sa stati la curent cu lucrarile mele daca dati un like paginii mele de facebook https://www.facebook.com/sticeaguitars Dar discutia vreau sa fie despre chitara nr. 5 In atelierul meu de 3 ani de zile stau frumos la copt niste lemne superbe. Un set de Palisandru de Madagascar (Madagascar Rosewood) si o fata frumoasa de cedru de calitate superioara. SI as vrea sa stiu daca este cineva interesat ii fac o chitara din ele . Ca si forma poate fi j185 sau Grand Auditorium (Taylor seria 14). O sa fie o chitara simetrica fara cut. Tastiera si punte din abanos, calus si pragus din os, cheite Gotoh golden. Fileuri din paltin cret. Pretul este de 4200 lei care include si un toc cu higrometru. Dar pentru ca e o chitara custom, se pot modifica anumite lucruri contra cost. Atasez cateva poze cu lemnele Va stau la dispozitie pentru alte informatii sau intrebari!
  9. nu. nu stiu de ce mi l-a comprimat youtube-ul. eu nu am pus nici un efect
  10. Ca sa nu mai avem probleme am pus pe youtube.
  11. Un poriect greu.... Cu mute batai de cap... Dar rezultatul final a meritat tot efortul. Fata: Molid European Spate, parti, bridge si Head plate: Cocobolo Tastiera de abanos cu insertii de scoica Fileuri: Curly Maple Purfling fata: mozaic Purfling spate: BWB Backstrip: Abalone B.Band A3T cu UST pickup system Enjoy! Sound Sample
  12. Probabil unii dintre voi ati vazut postarea mea cu a doua mea tentativa de a construi o chitara acustica... topicul este acesta : http://forums.rgc.ro/topic/98149-un-nou-proiect/ Dupa ceva perioada am reusit sa duc la terminare acest proiect. Poze cu chitara terminata le gasiti aici: https://www.facebook.com/ady.sticea/media_set?set=a.10152569015145186.1073741828.622555185&type=3&uploaded=16 O zi buna va doresc!
  13. Folosesc. cat despre simetrie nu stiu ce sa zic.. probabil sunt mici imperfectiuni. daca te referi la linia de pe mijloc e trasa stramb pentru ca nu am mai vazut imbinarea din mijloc dupa ce am slefuito ..... probabil nici ughiul din care am facut poza nu ajuta..... dar asta nu afecteaza calitatile acustice ale instrumentului. Alinierea este destul de buna. perfecta nici in fabrica nu iese. si nu o sa fie niciodata pentru ca lemnul se dilata si contracta in continu. Dar de. sunt incepator am multe de invatat
  14. De cam un an si jumate m-am apucat si eu de construit chitare(pot sa spun la plural pentru ca acum sunt la a 2a ). Dupa un proiect destul de reusit cu prima chitara, mi-am facut curaj sa ma apuc de a doua. Mi-am mai imbunatatit un pic abilitatile cu instrumentele de lucru si am pornit la drum. Am ales un set de lemne, care a stat la aclimatizat cam un an in mini atelierul meu, mi-am ascutit instrumentele de lucru si am inceput constructia. Lemnele folosite sunt urmatoarele: 1. Fata: molid AA 2. Spate si parti: Mahon African 3. Grif: Sepale + Mahon American 4. Tastiera de abanos 5. Punte de abaos 6. Nut si saddle de os de vita 7. Limba de palisandru 8. Fileuri de Sepale 9. Rozeta de Sepale 10. Cheitele Gotoh (mage in Japan) Este un dred cu florentine cutaway. Momentan cutia este gata, griful trebuie rotunjit, si prin. apoi lacuit si gata! Atasez cateva poze din timpul constructiei plus stadiul de acum(Scuzati calitatea pozelor... nu am alt aparat foto decat telefonul )Enjoy!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.