www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Soulmaster

Veteran
  • Posts

    466
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

8794 profile views

Soulmaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Se poate inchide. Nu mai e valabil.
  2. Dupa cum spune si titlul, vand un Ibanez SR 300. Este varianta IPT (iron pewter). Bassul este ca nou, fara zgarieturi sau alte cele. Vine incaltat cu un set de Rotosound. Puteti gasi mai multe detalii aici: http://www.mcmusic.r...itara-bass.html Pretul este de 1000 ron negociabil. PM sau soulmaster43@yahoo.co.uk Poze in curand.
  3. Basist, 23 de ani, caut trupa de metal (preferabil metalcore) dar sunt deschis si la alte genuri. Desi am vazut ceva concerte, ma consider inceptor. Din pacate nu posed amplificare. Un video orientativ: PM sau Y!: soulmaster43 (desi intru mai des pe forum)
  4. Dupa cum spune si titlul, vand una bucata amplificator de chitara Stagg CA-10. Putere: 10 W Potentiometre: Volum, Ton, Gain Buton de Drive Iesire casti In alte cuvinte, un amplificator pentru practice. Pretul este de 100 lei. PM sau 0745864397
  5. Cu ce distributii e compatibil minitube-ul asta?
  6. Eu am avut un lp100 si nu se compara cu standardul. Corp subtire, grif-ul si dozele sunt mai ok la standard. In plus, pe unele epi standard mai sunt si cheite grover. Personal as incerca si un Vintage lp, s-ar putea sa fie o chitara buna. Merita macar probata.
  7. Baterii alcaline? Ar fi o varianta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.