www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mike_KidLazy

Veteran
  • Posts

    1556
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    40

mike_KidLazy last won the day on March 31

mike_KidLazy had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    no band, just a crappy YT channel

Recent Profile Visitors

17632 profile views

mike_KidLazy's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter
  • Very Popular Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1.7k

Reputation

  1. And another one. Spre deosebire de video-urile mele obisnuite cu track-urile de chitara/bass + taburi pe ecran, unde reciclez fix filmarile care se pot vedea in coveruri, aici am decis sa trag niste duble separate stand pe scaun. M-am gandit ca daca as fi folosit direct footage-ul din cover ar fi fost un pic mai greu de urmarit tutorialul, dat fiind ca in cover e un pic cam prea multa miscare in cadru. Enjoy (or not)!
  2. Vand un stativ pentru microfon Millenium MS 2001, in stare foarte buna estetic si functional. Stativul se poate si plia, dupa cum se poate vedea in pozele atasate mai jos, iar inaltimea stativului este ajustabila (variaza intre 90-145cm pana la locul unde se imbina cele doua tije). Pretul este de 75 RON fix, ne-negociabil, si nu ma intereseaza niciun fel de schimburi. Predare personala in Bucuresti, Militari, zona metrou Gorjului. Nu ma deplasez in alte zone. Daca exista doritori, pot trimite in tara, prin curier, plata transportului fiind asigurata de catre cumparator. Cei interesati ma pot contacta aici, prin mesageria privata. Multumesc.
  3. Vand un stativ dublu pentru chitara, pliabil, marca Athletic. Dupa cum se poate observa si in pozele pe care le-am atasat mai jos, stativul se poate folosi atat cu chitare acustice, cat si electrice. Ca dimensiuni, lungimea tijei inferioare este de 55.5 cm, iar depliat, stativul are ~32cm latime. Stativul are cateva mici zgarieturi, dar este in stare buna dpdv estetic, iar functional nu are absolut niciun defect. Pretul este de 50 RON fix, ne-negociabil. Nu ma intereseaza schimburile. Predare personala in Bucuresti, Militari, zona metrou Gorjului. Nu ma deplasez in alte zone. Daca exista doritori, pot trimite in tara, prin curier, plata transportului fiind asigurata de catre cumparator. Cei interesati ma pot contacta aici, prin mesageria privata. Multumesc.
  4. Inca un remake, de data asta la "Figure.09" de la Linkin Park. Las mai jos si versiunea initiala, tot din pleistocen . Enjoy (or not)! And this is the old one:
  5. Anul asta am fost invitata sa apar, alaturi de alti PRS-isti from all around the world, intr-un collab video dedicat zilei de nastere a lui Paul Reed Smith. Ni s-a dat un backing track peste care sa bagam niste solo-uri. Sau ma rog, in cazul meu, un surogat de solo . This got me a bit outside of my comfort zone (nu e genul meu de rock-areala si nici nu le am cu solo-urile), dar las mai jos bucata mea din acest collab. In caz ca e cineva interesat, las mai jos si linkul catre video-ul complet, cu toti participantii. Enjoy (or not)!
  6. Si inca una, tot la un cover vechi, de data asta "My Heart Is a Fist" de la Papa Roach, ca n-am avut cand sa termin un cover nou saptamana asta . Enjoy (or not)!
  7. Way back in 2013 (adica undeva in pleistocen ) am inregistrat si scos un prim cover la aceasta piesa. Pe vremea aia imi placea super mult si eram chiar mandra ca facusem video-ul ala, dar cu timpul, pe masura ce mi-au crescut si calitatea audio si video, cumva, a inceput sa-mi placa din ce in ce mai putin. Prin urmare mi-am pus in gand acum cativa ani sa refac coverul asta, insa nu stiu cum s-a intamplat ca n-am gasit niciodata timp pentru asta so I ended up postponing the whole thing over and over again. Dar anul asta mi-am promis ca ma ocup serios de remake, si uite ca in sfarsit am reusit sa-l scot fix azi, de 8 Martie, ca tot e vorba despre mame in piesa. Cum am zis si la inceputul video-ului, doresc sa dedic acest cover mamei mele si tuturor mamelor de rockeri din lume. La multi ani mamelor noastre dragi! Sa ne traiasca, sa fie sanatoase si fericite! Enjoy (or not)! P.S.: las aici si versiunea anterioara a coverului (l-am postat tot in topicul asta acum 11 ani, cand l-am facut, dar o mai fac o data) pentru cei care sunt curiosi sa faca o comparatie then vs now fara sa mai fie nevoie sa scrolleze nspe mii de pagini de topic in spate :
  8. Inca una, la un cover foarte vechi: "Космос (Outer Space)" de la t.A.T.u. I know this is sloppy af, but this one was recorded way back in 2016, atata puteam atunci. Enjoy (or not)!
  9. Acum ceva vreme un subscriber mi-a zis de piesa asta ca sugestie de cover. Habar n-avusesem de ea pana atunci, but I was curious enough to check it out. N-am idee ce zic baietii aia acolo in versuri but as a NuMetal fan the song got me hooked up instantly, asa ca n-a mai contat . Prin urmare am adaugat piesa asta pe lista mea interminabila de "songs to cover before I die" 😛 , si uite asa am ajuns noi sa cantam si NuMetal ucrainean . Ladies and gents, here's my guitar cover of "Самознищення" by ТОЛ. Enjoy (or not)!
  10. Chitara izolata si taburi pe ecran pentru "Throne Of The Sunset" de la ANNISOKAY. Enjoy (or not)!
  11. N-am inteles exact care anume e problema cu corzile care "nu se vad", dar in fine, de altceva voiam sa ma leg . Se gasesc pe net o gramada de tutoriale pentru schimbatul corzilor. Nu e rocket science, poate pare un pic scary if you've never done this before, but once you get it down it becomes a piece of cake. Cunosc insa sentimentul, si eu am avut fix aceleasi probleme back when I started out. Revenind, poti incepe de aici: Tipul arata aici cum sa schimbi corzile la o chitara care are cheitele amplasate 3 stanga - 3 dreapta. Vad ca tu ai un Squier, deci la tine sunt 6 cheite in linie. Nu e o problema, vei folosi la toate aceeasi tehnica, exact cum arata tipul ca face la cele de pe partea stanga. Acum nu stiu daca Squierul tau are bridge fix sau mobil (desi inclin sa cred ca a doua varianta), caz in care e POSIBIL sa-ti afecteze setupul actual al chitarii (intr-o masura mai mica sau mai mare, in functie de ce grosime de corzi ai avut inainte si ce pui acum). In orice caz, ca idee, pentru tot ce tine de setat chitari, recomand tot canalul tipului din video, are o gramada de clipuri faine in care explica tot felul de chestii utile. Eu cel putin din video-urile lui am invatat sa-mi "surubaresc" chitarile . Sigur, exista multe altele si de la alte canale, but you can definitely use these as a starting point. Check them out, poate te ajuta. Bafta!
  12. Din lipsa de timp, n-am mai reusit sa pun coveruri noi in ultima vreme, ci am tot reciclat vechituri de pe canal. But now I'm finally back with some new 💩, acum sper sa ma si tina. Enjoy (or not)! P.S.: feel free to laugh at the fact that I'm tapping with my index finger... the middle one was already sore from all the previous ~1,500 takes 😆
  13. Acum ceva vreme, la sugestia unui subscriber, am inceput o serie de video-uri cu track-ul izolat de chitara din coverurile mele, insa nu cu taburi si metronom care ticaie in background, ci cu tobe programate. Unele, de acel subscriber, altele, chiar de mine. Nu mai tin minte daca le-am aruncat cumva si aici, but there you go, asta e ce am scos pana acum, in ordine cronologica. Vor mai urma, cu siguranta, si altele pe parcurs. Enjoy (or not)!
  14. Si iata ca am ajuns si la ultimul video pe 2023. La multi ani tuturor si sa "chitarim" cu bine in noul an! Si ca de obicei, enjoy (or not)!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.