www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

danihege

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

danihege's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. - Stare impecabila- Detin facutra si garantie valabila inca un an- Cutie originala- Folosite foarte putin timp si doar pentru auditie muzicala la birou- Trimit oriunde in tara cu Fan Courier- Predare personala in Timisoara sau Dumbravita- Pret fix, nu negociez si nu fac schimbPentru orice detaliu stau la dispozitie la numarul de telefon sau mesaj privat.
  2. In stare perfecta de functionare, defectele sunt cele din poze. Ar mai trebui o investitie doar pentru corzi noi si cam asta ar fii tot. Vine la pachet cu amplificatorul de 10W. Pentru detalii astept aici mesaje sau pe privat Predare personala in TIMISOARA!!! Pentru alte poze, aici sau in privat!
  3. Vandut! Se poate inchide . Mersi!
  4. Basul urmeaza sa fie vandut. Mersi pt oferta oricum
  5. Salut. Am un anunt in sectiunea BASS. trage o privire
  6. Pret: 600EURO Localitate: Timisoara Contact: 0737064960 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Momentan pretul nu este negociabil dar sunt curios de oferte si de alte schimburi! Prefer schimb cu Fender, Lakland ori alte branduri foarte bune! Este in stare impecabila de functionare si il ingrijesc foarte mult estetic! Se poate testa in Timisoara dar trimit oriunde in tara prin curierat rapid. (Trimit intr-un case pentru protectie mai buna) Corzi schimbate recent (D'addario ESP165-5) Pentru mai multe detalii, poze sau orice altceva, va astept aici cu comentarii sau chiar pe privat.
  7. Salut. Poti sa imi trimit poze pe privat cu el? sau chiar aici
  8. Revin in ianuarie. Rog un moderator sa stearga anuntul! Multumesc!
  9. Pret: 650EURO Localitate: Timisoara Contact: 0737064960 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi WARWICK CORVETTE STANDARD - 5STRINGS (GERMANY 2008) Body Type: Solid Brand: Warwick String Configuration:5 String Dexterity:Right-Handed Style: Standard Series Model: Corvette Standard Ash 5 UPC: Does not apply Bridge: Warwick 2-piece bridgeBody: Swamp Ash Body Locks: Warwick security locks Nut: Just-A-Nut III Brass Colour/Finish: Natural Oil Design: Bolt-OnMaterial: Maple neck with Ekanga veneer Stripes Fretboard: Wenge Frets: 24 Jumbo Bronze (extra hard) frets (Width: 2,9 mm/Height: 1,3 mm) Scale Length: 34"(long scale) Pickups: Passive MM-Style HumbuckersElectronics: Active 2-band electronics Made in Germany Cred ca specificatiile spun totul despre bas! Are o uzura normala, intretinut foarte bine si ingrijit. Trimit oriunde in tara si predare personala in Timisoara. Se poate incerca in Timisoara! Pentru orice detaliu/intrebare, va stau la dispozitie LA VANZARE DIN 01.01.2016! (Pentru cei care vor doar sa se informeze e anuntul. Voi reveni cu detalii si il lansez spre vanzare )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.