www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alecs99

Newcomers
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Tulcea

Other Information

  • Band
    More Than Words
  • Gear
    Chitara electro-acustica Clifton BK
    Chitara electrica Ibanez GRG 121-EX
    Amplificator Ibanez Ibz GR-15

Alecs99's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. am inteles. dar eu l-am vazut pe cel fara alimentare de pe mcmusic. daca nu are alimentare din el nu e o problema nu?
  2. Am tot auzit in ultimul timp de acest termen "pedalier". Si m-am uitat pe internet la ce se foloseste. De curand voi primi o pedala de chorus iar eu mai am inca un de distors si am gasit pe net mai exact pe mcmusic un pedalier. As vrea sa stiu daca se foloseste doar pentru a fi transportate pedalele sau pentru ce anume este acesta. Linkul cu pedalierul : http://mcmusic.ro/chitare/efecte/kinsman-kupb5-case-pedale-kupb5.html Am observat pe acelasi site ca exista si pedaliere cu alimentare. Dar as vrea sa stiu daca cel de mai sus este doar pentru transport sau merge folosit si pe scena. Va multumesc anticipat.
  3. Buna ziua As avea si eu nevoie de solo-ul din intro-ul piesei "Vinovatii fara vina" daca poate cineva sa ma ajute. Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic si singur sa il scot nu prea pot. Pun aici si linkul cu piesa https://www.youtube.com/watch?v=JXRoVFMxBjs . Va multumesc anticipat.
  4. E interesanta piesa dar nu prea e genul meu. Multumesc oricum. Alte idei?
  5. Buna ziua. Sper ca nu am postat gresit aici. As vrea si eu niste idei de melodii folk pentru un concurs de folk. Am nevoie de doua melodii care sa se poata face pe 2 chitari fara sa se suprapuna chitarile cu aceeasi varianta, si sa se potriveasca pe voce de fata. Multumesc anticipat.
  6. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o tabulatura la melodia lui Nicu Alifantis - Aproape liniste. M-ar interesa mai mult sollo-ul de pe videoclipul din minutul 2:30. Va multumesc mult.
  7. up!!! lasati aici mesajele cu oferte deoarece nu stiu de ce nu mai pot primi mesaje. eventual lasati si o modalitate de contact.
  8. up!!! lasati aici mesajele cu oferte deoarece nu stiu de ce nu mai pot primi mesaje. eventual lasati si o modalitate de contact.
  9. Pret: 500 Ron Localitate: Tulcea Contact: alecsandru_mihail@yahoo.com Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Dau la schimb camera foto Fuji FinePix S5600 cu un procesor pentru chitara. Astept oferte aici cat si in pm. Am pus anunt si de vanzare a acestei camere la categoria altele. Camera este aproape noua. A fost folosita putin, aproximativ 2000 cadre. Nu mai detin acumulatorii.
  10. UP!!! Accept schimburi doar cu procesoare pentru chitara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.