www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

EdyzGuitarist

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sebes

Other Information

  • Band
    Marchosias, Necrovile
  • Gear
    Schecter Diamond Series Damien 7
    Johnson Guitar Stratocaster
    Stagg Stratocaster
    Reghin acustica din 1985
    Clapa Yamaha YPT-210

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EdyzGuitarist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 550 RON Localitate: Sebes Contact: 0751 688 361 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Hello! Se vinde una bucata procesor BOSS ME-25, achizitionat acum un an si jumatate tot de pe RGC. L-am folosit cel mai mult in sala de repetitii, acasa si foarte putin in concerte, de obicei il foloseam mai mult pe bypass doar pentru tuner. Motivul vanzarii este simplu, doresc sa cumpar o placa audio externa. Vine la pachet in cutia originala, cablu USB, alimentator, cumparat de mine, in momentul achizitionarii a venit fara, CD-ul original, manual de folosire. Foarte usor de folosit, versatil, suna bine pentru orice gen, are deja si cateva tonuri facute pentru metale, cat si pentru chestii mai soft. Singura lui problema, un piciorus de cauciuc e dezlipit, se poate pune usor inapoi, iar altul ar fi ca nu am avut case, iar din pacate a suferit o lovitura la pedala de Memory down, se observa si in poze, dar nu ii afecteaza sub nici o forma buna functionare. Overall, il recomand pentru orice cauta un procesor bun, versatil si usor de carat. Un atuu foarte fain al lui este ca e facut din metal. Daca e ceva, ma puteti contacta si pe facebook, Edward Negrea sau la numarul de telefon lasat mai sus.
  2. Pret: 750 RON Localitate: Sebes Contact: 0751 688 631 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Se vinde set de tobe Milenium MX222BK. Contine urmatoarele: - tom-uri de 12", 13" si 16" - toba mare: 22" - premier: 14" x 5 1/2" - include: suport de fus, cinelele de fus, suport de premier, pedala, scaun Atentie, NU contine cinel si stativ de cinel. Se pot vedea/proba in Sebes. Motivul vanzarii: Nu mai cant la tobe, am o trupa unde activez ca si chitarist si doresc achizitionarea unui head de chitara. Decat sa se puna praful, pe ele mai bine le vand cuiva care are nevoie de ele. Contact: 0751 688 361* Scuze, am gresit numarul de telefon. Sau pe adresa mea de facebook ma puteti gasi: https://www.facebook.com/edward.negrea
  3. Pret: 800 RON Negociabil Localitate: Sebes Contact: 0751 688 362 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Se vinde set de tobe Milenium MX222BK. Contine urmatoarele: - tom-uri de 12", 13" si 16" - toba mare: 22" - premier: 14" x 5 1/2" - include: suport de fus, cinelele de fus, suport de premier, pedala, scaun Atentie, NU contine cinel si stativ de cinel. Se pot vedea proba in Sebes. Pret 800 lei negociabil. Motivul vanzarii: Nu mai cant la tobe, am ramas pe chitara avand si o trupa. Rog moderatol sa stearga acest topic. Am facut altul in care contine poze si am gresit si numarul de telefon aici. Multumesc anticipat!
  4. Pret: 800 RON Negociabil Localitate: Sebes Contact: 0751 688 361 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Se vinde set de tobe Milenium MX222BK. Contine urmatoarele: - tom-uri de 12", 13" si 16" - toba mare: 22" - premier: 14" x 5 1/2" - include: suport de fus, cinelele de fus, suport de premier, pedala, scaun Atentie, NU contine cinel si stativ de cinel. Se pot vedea proba in Sebes. Pret 800 lei negociabil. Motivul vanzarii: Nu mai cant la tobe, am ramas pe chitara avand si o trupa.
  5. EdyzGuitarist

    Emg 81/85

    Salut. Dai EMG-ul 81 si separat? Sunt interesat de el.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.