www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ponticus

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

6347 profile views

Ponticus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

40

Reputation

  1. Deci de 10" . Nu ma ajuta .. daca era de 12" ma gandeam sa pun difuzorul pe care-l am si sa folosesc combo-ul pe post de cabinet. Merci oricum ..
  2. Ce diametru are difuzorul ?
  3. Vand strat Aria STG 003 , stare foarte buna .. utilizata foarte putin , are inca folia de protectie pe pickguard. Specificatiile se gasesc usor pe net , ca parere personala .. este mult peste un squier bullet . Schimb doar cu o cutie de cabinet 1x12 . Difuzor am .. ma interseaza in general materialul .. de preferat birch plywood.
  4. 850 la MC Music . http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/amplificatoare-chitara/boxe-ro-2/vox-v112nt-g2-cabinet-chitara
  5. Mai baga una .. asta a fost cam subtire .. acum esti "Veteran" .. inca cateva postari de genul acesta si poate ajungi V.I.P. Succes !
  6. Sa nu divagam de la subiect .. eu cand ma duc la alimentara din colt .. tanti care ma serveste stie regula de aur : primul sosit primul servit .. "Next please .."
  7. Acesta este tipul de argumentatie .. "las-o ba ca merge' asa !" .. ce sa ne mai complicam si sa ne batem capul .. de vina este pozitia geostrategica .. Din cate stiu eu .. forumul acesta se numeste Romanian Guitarist Community .. pai daca este "Community" .. sa fie pentru toti ! No offence !
  8. "Pupat toti piata endepenti "
  9. Iti explic eu .. "Romanian rules" !
  10. N-ai nimerit-o cu Madagascarul ! Fratii "Pisum sativum" au venit pe litoral .. de la capitala .. sa invete arta marinariei (stiau de atunci unde vroiau sa ajunga !) Din pacate pentru noi .. au amanat plecarea cu vreo 30 de ani !
  11. Ai neamuri pe la Teleorman ? #Rezist
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.