www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Zippy

Active Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targu Jiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Zippy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. Zippy

    Lutier Bucuresti

    Salut. Stie cineva un lutier bun in bucuresti care lucreaza intre craciun si revelion? Am nevoie sa imi astupe niste crapaturi la un bas.
  2. Zippy

    Tab

    Ma scuzi..am gresit..fara capodastru primul acord nu e C#, e C#m
  3. Zippy

    Tab

    Tipul canta cu capodastrul pe fretul 4. Acordurile pe care le tine(luand ca fret 0 capodastrul) sunt: Am/F/G/C/ Daca vrei sa canti fara capodastru trebuie sa prinzi: C#/A/B/E/
  4. Sincer eu nu stiu cum poti transmite niste emotii si anumite sentimnte publicului daca tu nu le simti.Deci din punctul meu de vedere nu e nicio problema sa iti dea cate o lacrima la anumite pasaje,ba chiar ii va face si pe cei din public sa lacrimeze si ei..
  5. Nu am inteles niciodata toata placerea asta a noastra, a oamenilor pentru lucruri complicate..eu cred ca versurile piesei sunt perfecte asa cum sunt..simple si la obiect.. Trimis de pe al meu P5_Quad folosind Tapatalk
  6. Poate te intereseaza si un ME-25 http://forums.rgc.ro/topic/93083-boss-me-25/
  7. Salut Ionel.Da,procesorul mai este de vanzare.
  8. Omul pune o intrebare,iar voi il luati in ras.Inteleg ca formularea lui va permite sa faceti asta,dar totusi..forumul asta a cam devenit doar un forum de mistocari.. Referitor la intrebarea ta..nu cred ca exista posibilitatea sa fii inapt in a invata chitara.Straduieste-te mai mult si sunt sigur ca o sa progresezi in cele din urma..
  9. Nu am probat niciuna dintre chitare.Dar inclin spre Peavey.Harley Bentonurile sunt facute din materiale proaste,de obicei(despre Peavey nu stiu ce sa zic).Dar te sfatuiesc sa te uiti la Mica Publicitate pe forum,poate gasesti in banii aia o alta chitara care iti place si probabil si mai buna.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.