www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Soul Battle Elemtenz

Newcomers
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Other Information

  • Band
    Ex Overtension member
  • Gear
    Harley Benton HBO-850BK, Aria PE-STD, Ibanez AX230T, Fender Frontman 65R, BOSS DS-1, BOSS RC-1+BOSS FS-7, Vox Stomplab 2G, TC Electronic Cinders Overdrive, TC Electronic Echobrain Analog Delay.

Recent Profile Visitors

3635 profile views

Soul Battle Elemtenz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Tin sa va anunt ca problema s-a rezolvat. Am desfacut potul, l-am suflat de praf si ca prin minune merge. Ei ca sa vezi )
  2. Merci de informatii. Am sa vad ce rezolv. Numai bine!
  3. Buna, Am un Crybaby de ceva timp si imi face un zgomot ciudat, un fel de wah al noiseului cand nu cant nimic, dar si cand fac swipe de la pozitia de jos la pozitia de sus in timp ce cant. Modelul e cel standard GCB-95. Tin sa mentionez ca face asa si pe baterie si pe alimentator (e stabilizat). Daca recunoasteti problema v-as fi foarte recunoscator sa ma ajutati. Wah.mp3
  4. Pret: 20 RON Localitate: Cluj Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand difuzor de 4ohmi si 20 de Watti de 10 cm in diametru, pentru subwoofer. A fost demontat de pe un subwoofer serioux. Pentru poze si alte informatii PM.
  5. Trupa Tom @ oTHErs din Cluj-Napoca cauta baterist. Suntem 3 (chitara ritm+voce, chitara solo, bass) si am avea nevoie de un om cu buna dispozitie si ambitie pentru a transpira pe ritmuri de punk, soft rock si rock. Avem in repertoriu piese apartinand celor de la Green Day Empire of the sun Maroon 5 Robbie Williams 30 seconds to mars si altii (inclusiv ceva compozitii proprii). Avem sala de repetitii cu posibilitate de a microfona percutia (fara costuri), cu program luni si vineri de la ora 5. Daca vrei sa te distrezi cu setul tau de tobe, n-o mai fa singur acasa, hai cu noi. Informatii aici, sau pe PM.
  6. Servus! Sunt chitarist in Cluj si student la poli )) si mai nou sunt si "boboc" iar pentru asta am nevoie de putin ajutor pentru titlul de mister popularitate. Orice like, share, g+ sau tweet sunt binevenite. Spread the talent! Norock! http://osut.org/balul-bobocilor-utcn/mister-popularitate-utcn-2013-cazacu-sergiu/
  7. Uite si varianta mea, uitata undeva printr-un folder. Te-ai descurcat bine btw Gilmour.mp3
  8. Am si eu problema asta pe un 65R... cararie si paraie cand il doare pe el ) L-am desfacut si cum ai zis si tu n-are nimic vizibil. Nu e nici de la reverb. De mentionat ca la mine face paraitul ala si cand nu cant nimic, insa nu il face cand e deconectata chitara.
  9. Asta e tabultatura piesei Scafandru Nelu de la formatia Ska-nk din Baia Mare. Enjoy! Skank.txt
  10. De precizat ca mai raman locurile de bassist si tobar intr-o prima faza.
  11. Pret: 300 RON Localitate: Sebes Contact: PM Link producator: http://www.behringer.com/EN/Products/V-AMP-3.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb pod-ul V-amp 3 cu pedale separate, acesta avand o vechime de vreo 8 luni. Motivul pentru care fac asta este ca vreau sa trec pe stompbox-uri individuale. Sunt deschis la oferte, orice firma, prioritatea fiind : Compresor, distorsie, overdrive, eq, noise gate si dupa orice efect gen chorus flanger delay rev si altele. 300 de lei trebuie sa insumeze cele 2 sau 3 pedale. Mentionez ca nu dispun de sume in plus. Astept oferte!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.