www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cezar Balan

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Squier Stratocaster
    Hohner Electroacustic
    Korg AX3000G
    Bugera V55 combo

Cezar Balan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Caut să cumpăr un procesor de chitară KORG AX3000G.
  2. Cateva detalii te rog, despre repertoriu, voce, poate ai si un demo live pe youtube, sau ceva inregistrat cu tine. Si bineinteles, cateva poze de prezentare. Nevoie am avea in trupa noastra, pentru ca ne dorim o solista stabila pentru trupa. Detalii in privat la tel.0720314178, 0767963349 .
  3. Trupă de cover-uri din București, cu repertoriu deja format, caută basist pentru completarea formației. Ne dorim un membru stabil (exclus mercenarii) deschis la orice gen muzical, dispus sa muncească alături de noi, pentru a crea o ofertă muzicală serioasă. Detalii in privat la tel. 0720314178 sau 0767963349.
  4. Asa cum zice si titlul, caut tobar pentru a se alatura noua, o formatie de coveruri 70s - 90s in diverse cluburi din Bucuresti. Repertoriul in mare parte este facut, stim cu ce se mananca aceasta industrie si mai ales cum trebuie abordata evolutia formatiei. Mentionez ca detin relatiile necesare pentru a asigura formatiei concerte "test" in Coyote Cafe, Spice Club cat si in club Jukebox (Fostul Becker brau/Why not). Cerem si oferim seriozitate dar mai ales un entuziasm obiectiv vis-a-vis de ceea ce putem face. Cei interesati sunt rugati sa imi trimita un PM sau sa ma apeleze la nr de tel 0733 726 574 (Catalin). Conditii ] 1.Seriozitate 2.Punctualitate[/color] 3.Detinerea de tobe proprii (avem sala noastra de repetitii si toti ne-am mutat cu sculele acolo).Seriozitate .....[
  5. Trupa Othello cauta urgent tobosar dispus sa invete si sa cante cover-uri si muzica de petrecere. Sunt evenimente deja angajate care trebuiesc onorate in scurt timp, de aceea cerem seriozitate in participarea la repetitii si cantari. Tel. de contact : 0720314178 Cezar Balan.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.