www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sebyrlk

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitari:
    - PRS SE Paul Allender
    - Richie Sambora Signature Strat '92 MIM

    Pedale efecte:
    - Ibanez TS-808
    - Fulltone GT-500
    - Tc Electronic Hall of Fame
    - MXR Carbon Copy
    - Crybaby Classic
    - OCD
    - Keeley 4 Knob Compressor
    - Tc Polytune
    - Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus
    - Mxr Stereo Chorus M134

Recent Profile Visitors

3072 profile views

sebyrlk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Am cantat si eu pe chitara. Suna marfa, intr-adevar. Spor la vanzare.
  2. Salut. Scuze de intarziere. Nu prea ma incanta schimburile. Mai am inca 2 chitari pe langa asta. Din curiozitate, la ce schimb te gandeai?
  3. Pret: 1050 RON Localitate: Galati Contact: seby_dum@yahoo.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Ibanez RG370DX. Chitara este in stare buna, cu cateva urme de zgarieturi pe spate de la curea. Pretul chitarii este de 1050 de ron + transport. Voi reveni cu mai multe poze.
  4. Am pus si eu cateva poze cu pedalierul facut de Dani. Imi pare rau pentru calitatea slaba a pozelor, pedalierul arata mult mai bine in realitate Recomand cu caldura. E lucrat marfa tare.
  5. Cumpar crybaby wah classic, si un mxr fullbore metal. Astept oferte
  6. salut. mai este valabil anuntul? iti ofer 200 de ron pe pedala daca mai esti interesat.
  7. Mi-am cumparat in cele din urma un PRS SE Paul Allender, cel cu doze active. Asta mi-a placut cel mai mult. Isi merita fiecare banut. Din cat am cantat pana acum la ea e bestiala. Merge perfect si pentru rock. Acum trebuie sa strang bani pentru un amp pe masura.
  8. salut. mai e valabila oferta? sunt interesat. in ce conditii este pedala?
  9. Multumesc mult de sfaturi. O sa trag si eu o fuga la McMusic din Bucuresti sa testez chitarile. Eu cant in special Hard Rock, cu chitara in drop c, deci cred ca in cazul asta, cum a zis mike, trebuie sa ma feresec de SE 245.
  10. Salut. Vreau sa imi cumpar un PRS in jur de 3000 de ron, si as avea nevoie de putin ajutor. M-am uitat la urmatoarele modele pe McMusic: PRS SE Custom 24 http://mcmusic.ro/chitare/electrice/prs-se-custom-24-chitara-electrica.html PRS SE 245 http://mcmusic.ro/chitare/electrice/prs-se-245-chitara-electrica.html PRS SE Mike Akerfeldt http://mcmusic.ro/chitare/electrice/prs-se-mike-akerfeldt-chitara-electrica.html PRS SE Paul Allender http://mcmusic.ro/chitare/electrice/prs-se-paul-allender-chitara-electrica.html PRS SE Custom 24 - 25th Anniversary http://mcmusic.ro/chitare/electrice/prs-se-custom-24-25th-anniversary-chitara-electrica.html Vreau sa stiu ce parere aveti si daca cineva detine unul din aceste modele sunt curios sa stiu daca e multumit.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.