www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sa fugim

Active Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sa fugim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. Pretul scade la 700 lei si extind oferta catre toata tara. As prefera sa trimit printr-o firma de curierat si nu Posta Romana.
  2. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: siacumsafugim@gmail.com Link producator: http://line6.com/dl4/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu am acumulator, dar o dau cu cele patru baterii care sunt acum in ea. Gasiti demouri pe tot internetul, dar vreau sa va arat nivelul advanced de utilizare: <- sariti la minutul 2 ... si tinta este Doar pentru Bucuresti - imi pare rau, dar nu am timp sa ma ocup de expeditii interurbane. Poza reala:
  3. Nu sunt sigur ce intelegi prin "ritm", adica vrei sa iasa tobe din el? Parca e ceva mic de la Boss care face asa ceva. Daca prin "ritm" te referi la "chitara ritm" peste care sa faci solo, atunci am inteles ca Akai Headrush e bunut pentru astea. Eu l-am calcat un pic si e usor de folosit. Plus, vine recomandat de Russian Circles, care il folosesc si live - (dupa primul minut vezi ca chitaristul nu mai tap-uieste). Mai este si DL4 de la Line6 care are si multe tipuri de delay. Il demonstreaza cetateanul asta la vioara: . De fapt cred ca el foloseste chiar doua pedale de-astea.
  4. Au trecut doi ani, dar anuntul este din pacate inca valabil. Apropo "bucurestean" mai sus inseamna domiciliat in Bucuresti, nu neaparat nascut aci.
  5. La fel de valabila este lipsa mea de interes in coveruri.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.