www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

hopsieu

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    sf.gheorghe

Other Information

  • Gear
    maruntisuri

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hopsieu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Vand DIGITECH GNX3000 folosit, cu semne de uzura - o am din 2012, cumparat folosit de pa acest forum - dar in afara de uzura vizibila, nu prezinta probleme. Pret 250 lei. Nu are alimentatorul original, fiind adus din Statele Unite-asta stiu de la proprietarul anterior; am un traf cu care l-am folosit - este inclus in pret. Pt. detalii - nr.de telefon mentionat, sau mail - balint67@gmail.com.
  2. -incercati direct la producator - CHIM GRUP SRL - 0722 456 777
  3. Vandut! Se poate inchide! Multumesc RGC!!!
  4. In afara de ce se vede in poze, nimic.Griful este drept; in pozitiile I-IV se simt urmele de uzura, deasemenea si pe freeturi. Lovitura ce se vede pe corp, a fost cauzata de un stativ pus peste cutia de carton in care l-am cumparat(la aprox.2 saptamani de la achizitionare); switch-ul in pozitia de mijloc, foarte rar, parca nu face contact perfect-cind se comuta"mai cu forta" - cam astea sunt problemele. Tocmai din aceste motive am specificat ca, necesita un pic de "reinnoire".
  5. Pret: 200 RON Localitate: Sf.Gheorghe Contact: balint67@gmail.com Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Vand o chitara electrica ARIA PRO II MAGNA-SERIES, fabricat in Corea; o am din 2002, cumparat nou. Necesita ceva reinoire, dar, dupa cate mi-am dat seama, sunt multi memebri priceputi aici pe forum, carora le face placere o astfel de lucrare. Doze, comutator(5 pozitii), potentiometre, cheite- sunt cele originale; are corzi Yamaha montate nu de mult. Pt. alte informatii, va stau la dispozitie. Cu stima!
  6. Caut costum schi pt.copil 8 ani-baiat-(marime costum 122-128) - pantaloni+jaca.
  7. Maarkky...toata stima! Nu m-am putut abtine, sa nu ma bag...sa nu ma intelegeti gresit, nu pt. procesor Daca va ajuta, am citit ca necesita un alimentator 12VAC/500mA, deci un transformator simplu, 220/12V -500-600mA, in orice magazin de specialitate, aprox. 10-12lei.
  8. ...daca ne uitam deasupra pozei - prima poza de sus in jos - scrie asa-ceva: pret.600 ron. Cel putin la mine asa se vede...
  9. ...un microfon super la pret de nimic; i-l am de vr-o 3 ani, multumit de el. Bafta la vanzare!
  10. Sal'Nu ai cumva manualul lb.romana pt.procesor?Sau idee unde gasesc...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.