www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tildiu

Active Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    home

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tildiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Asta o am daca doresti vorbim pe privat!
  2. Pret: 220 RON Localitate: Brasov Contact: 0729859609 Stare: Proasta Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara este cumparata recent de la guitarshop brasov, are o mica julitura pe spate care nu afecteaza in nici un fel sunetul chitarii. Este o chitara ideala pentru incepatori dar si pentru cei care doresc o chitara electrica mai ieftina.Pretul chitarii este negociabil asa ca astept ofertele voastre!
  3. up 400 nu am dar se poate proba in Brasov.
  4. Nu este foarte vechi singura problema dupa cum se poate vedea si in imagine pielea din partea de jos e putin lovita de aceea il dau asa ieftin 450 up
  5. Am fost la guitar shop cu chitara.Problema a fost ca era prea drept gatul.Mersi tuturor pentru sfaturi!
  6. stiu ca nu ar trebuii sa ma intreseze dar e un pitic de-al meu ..maine o sa incerc sa ii ridic umpic bridge-ul sa vad daca mai bazaie.daca o sa bazaie in continuare ii schimb si nut-ul.
  7. Cand cant la chitara neamplificat corzile mai groase au un bazait.Initial am crezut ca este vreo tasta iesita sau nut-ul largit dar pe orice tasta as apasa bazaie.Maine vreau sa incerc sa departez putin corzile de grif. Mentionez ca nu e cine stie ce chitara e un epiphone lp special 2.De la ce altceva poate fi bazaitul, totusi poate fi de la nut sau taste chiar daca apas dincolo de tasta 12 bazaie.Mersi!
  8. Daca vreau sa imi pun niste corzi de 16 65 si sa ma acordez in G# pe o chitara care nu e baritone trebuie sa ii schimb nut-ul ca sa nu se largeasca ar mai trebuii sa ii schimb ceva ? Si daca ii las un nut normal si se largeste e vreo problema adica nu vreau sa imi mai pun corzi subtiri.Mentionez ca am un 7 string si vreau sa il inlocuiesc si trebuie sa ma documentez.
  9. faci schimb cu un dean vendetta cu 7 corzi?
  10. Vand amplificator Peavey Bandit 112 facut in USA. 80 W difuzorul a fost inlocuit cu un Laney H H Invader. Contact : 0729859609 .
  11. mai e valabil anuntul?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.