www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

norbid

Active Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

norbid last won the day on November 6 2023

norbid had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    baia mare / cluj napoca

Other Information

  • Gear
    Ibanez rga32, Blackstar ht-1

Recent Profile Visitors

9015 profile views

norbid's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

186

Reputation

  1. Cumpar pickguard de la o chitara ratacita (de preferat negru sau oglinda) pentru un proiect.
  2. Vand un amplificator pe baterii de la Boss. Sunetul este foarte bun pentru dimensiunea lui. Este mic, compact, numai bun de exersat. L-am folosit mai putin de un an, dupa care a stat pe raft nefolosit pana acuma. Pentru orice alte intrebari, puteti sa imi scrieti in privat.
  3. Si-a cumparat cumva cineva o chitara noua si i-a ramas ambalajul intreg de la ea? M-ar ajuta super mult in momentul asta, chiar nu am nimic cu ce sa protejez chitara in caz de transport prin curier. Stiu ca erau in general la magazine de profil, dar din pacate sunt inchise mai toate. Multumesc.
  4. Chiar nu au de ce sa se supere man :)) Nu e vorba de o firma care a copiat modelul si l-a pus pe banda rulanta ca sa concureze cu ei (ca in cazul chibson si asa mai departe). Ar fi de prost gust sa nu aprecieze. Eu unul as fi mandru sa stiu ca oamenii doresc sa imi copieze lucrarile. Sfatul meu e sa nu stai sa studiezi ce zice toata lumea. Just do your thing. Keep it up man. In curand o sa faci si chitari originale. Dont worry.
  5. Nu stiu daca ai vazut sau nu dar astia de la Skervesen guitars ti-am dat share la video :)) Poate ar trebui sa le dai un reply macar.
  6. inca un cover la pian. I dont know whats wrong with me lately :))
  7. norbid

    Poze de tot felul

    Adventuring prin lume: Potsdam: And "crappy" Vienna
  8. M-am apucat de pian de vreo luna Primul meu cover: check the other crap on my channel
  9. norbid

    Poze de tot felul

    De prin Islanda. Daca va plictisiti acasa........ va recomand sa va duceti!
  10. norbid

    Poze de tot felul

    Un sat de pescari parasit pe langa Budapesta
  11. Mi-am cumparat si eu de curand o interfata, dar pana la urma eu am optat pentru o varianta de la Behringer (vezi UMC series). O diferenta majora intre scarlett 2i2 si 2i4 ar fi padurile care te ajuta foarte mult sa reduci din semnal (-20 db). Este destul de folositor daca ai doze active. Semnalul intra in cliping mult mai greu. Inca nu am incercat cu doze pasive dar nu cred ca ajuta foarte mult in cazul acesta. Apoi mai sunt intrarile midi de care ai nevoie doar daca te gandesti sa inregistrezi o clapa. Nu stiu daca e cazul pentru asa ceva. 4 outputs cum a zis si colegul mai sus Varianta a 2a se pare ca a rezolvat ceva bug-uri cu clipingul la 2i2. Nu stiu exact care a fost problema, dar as merge si eu tot pe mk2. Vezi si variantele de la Behringer. Nu arata la fel de bine, dar ai mai multe optiuni de unde alege, iar pretul este mai bun.
  12. norbid

    Poze de tot felul

    Stockholm....... m-a cam uscat de bani.
  13. Nice. Poate ajung sa o cumpar si eu anul acesta. Trebuie doar sa mai vand una, doua chitari ca deja s-au cam strans :)) Foarte tare chitara man. I'm a little jealous....
  14. Sincer ma tenteaza si pe mine un 7 string mai nou de la Harley Benton. https://www.thomann.de/gb/harley_benton_fanfret_7_tpb_dlx.htm?sid=cf41b5b3e3d8afb4ad4aadf77a7303e2 La caracteristici arata foarte bine pentru pretul platit, iar review-urile sunt pozitive mai toate. Anyone tried it?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.