www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ALX1

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Gear
    GUITARS:
    PRS Private Stock SC594
    PRS Silver Sky Nebula
    Fender Masterbuilt BLK1 Stratocaster
    Fender Custom Shop Eric Clapton Stratocaster
    Fender American Special Stratocaster HSS
    '91 Gibson Les Paul Standard/Classic [FOR SALE] - 2000EUR
    Gibson Les Paul Custom Shop - Mike Bloomfield(Murphy aged)
    Ibanez K7
    '65 Silvertone 1448
    Taylor 910ce

    AMPS & CABS:
    '71 HIWATT Custom 100 [FOR SALE]- 2300EUR
    '92 Soldano SLO/Warren Haynes Mod
    Carr Mercury
    Diezel Einstein [FOR SALE] - 2000EUR
    Fender Twinolux EC[FOR SALE]- 2700EUR
    '95 Marshall BluesBreaker[FOR SALE]- 1600EUR
    Marshall MR1960AHW 4x12 Cab
    Marshall Class 5
    Marshall Valvestate Halfstack
    Marshall AS100D

    EFFECTS:
    Klon Centaur
    Ibanez TS-808HW
    Sovtek Big Muff PI
    OKKO Diablo
    Marshall Bluesbreaker MK1
    Z.Vex Woolly Mammoth
    Digitech Whammy(80's original)
    Vahlbruch SpaceTime Delay
    Moog MF-104Z
    Red Witch Empress Chorus
    Eventide Modfactor
    HardWire Supernatural AmbientVerb
    HardWire RV-7
    Fulltone Clyde Deluxe Wah
    Morley Bad Horsie
    Line6 DL-4
    Line6 DM-4

    DRUMS:
    Tama Starclassic Maple
    Sabian HHx & AAx Cymbals

    STUDIO:
    Logic Pro X
    Propellerhead Reason
    Komplete 9 Ultimate
    Waves Gold
    Maschine Studio
    Maschine Mikro
    Nektar Panorama P4
    Korg MicroKey
    Focusrite Saffire PRO 24 DSP
    Propellerhead Balance
    Dynaudio DBM-50
    Sennheiser E 914
    AKG C414 XLII

Recent Profile Visitors

9996 profile views

ALX1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

54

Reputation

  1. Multumesc! @Fenderaru Chiara nu este neaparat cea mai usoara, insa este cu siguranta exceptional de resonanta, iar dozele(extrem de important) din seriile acestea Historic de top, au tonul acela de te faci sa plangi singur cantand la ea. Desigur, in timp ce lacrimezi usor, bagand niste riff-url in stilul lui Warren Haynes sau ceva, poti admira si top-ul (printre lacrimi) care in comunitatea colectionarilor este catalogat de catre unii ca fiind "Musesum Grade". Chitara asta este o investitie buna indiferent daca vrei sa canti cu ea pana-i sar tastele, sau daca vrei sa o tii in vitrina si sa o faci mostenire de familie. Oricum pretul ei doar va creste. In continuare chitara este disponibila, iar cine este interesat si ar dori sa o incerce este oricand binevenit la studio-ul meu in Brasov. Numai bine tuturor!
  2. Stiu, am vazut-o si eu acum ceva vreme, insa preturile pentru modelele cu brazilian rosewood fretboards fabricate in anul respectiv sunt mult mai mari decat pretul modelului pe care-l vand eu(tot din acelasi an), cu tastiera din rosewood indian(parca). Sunt construite identic, finisate identic, adica aceleasi standarde de calitate, insa diferenta o face acea tastiera. Se pare ce acele chitare sunt SI mai collectible.
  3. Salut esotud, Pretul pentru VoiceLive este precizat in descriere. Daca esti interesat, sau doresti sa-mi faci o oferta, te rog sa ma contactezi prin PM. Multumesc!
  4. Cel mai probabil sunt Burstbuckers, insa nu stiu sigur care tip de model, respectiv Pro sau 1,2,3.
  5. Pret: 8000 EUR - Negociabil Localitate: Brasov Contact: 0722286724 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, De vanzare este acest exceptional Gibson Historic Reissue '59 LP Standard, finisata in nuanta Lemon Drop, ce a fost fabricata in 2001 si a fost meticulos "imbatranita" de catre Tom Murphy, pana in cele mai mici detalii. Inceputul anilor 2000 marcheaza de altfel si inceputul colaborarii oficiale dintre Gibson Custom Shop si Tom Murphy, ceea ce determina ca modelele fabricate in acea perioada sa fie considerate adevarate piese de colectie. As fi preferat sa nu folosesc termeni precum "rara", insa nu am de ales fiindca aceaste chitara chiar este si anume, rara. Nu doar in Romania ci pretutindeni. Dupa cum se poate vedea si in imagini, are un flame top de calitatea cel putin 3A, iar constructia este impecabila, cum de altfel era si de asteptat pentru un Historic Reissue. Tin sa precizez ca modelele "Murphy Aged", nu se deosebesc doar prin tratamentul cosmetic. La fel ca si la seria Collector's Choice, pentru modelele Murphy sunt folosite doar materiale foarte atent selectionate. In consecinta aceste instrumente sunt construite cu cele mai bune loturi de mahon, palisandru si artar de care dispun cei de la Gibson Custom Shop. In ceea ce priveste sunteul... am sa sar peste descrieri interminabile si plastice despre cat de bina suna si am sa va prezint, in cateva clip-uri, chiar chitara in cauza, cantata de catre Gregor Hilden, cel de la care am cumparat-o. Instrumentul este in stare absolut mint si nu prezinta semne de uzura de niciun fel, cu exceptia celor aplicate de domnul Murphy desigur. Totul la ea este original si vine in tocul ei Lifton maro, impreuna cu toate accesoriile(cele care se livrau la vremea respectiva), certificatul de autenticitate si un extra set de capace pentru potentiometre, premium, aged. Chitara se afla la studio-ul meu in Brasov, iar cei ce sunt interesati sa o cumpere sunt invitati sa ma viziteze, pentru a o vedea si desigur, pentru a o proba/asculta. Pentru oferte si intrebari va rog sa ma contactati prin PM. Multumesc! O zi buna tuturor!
  6. Aici sunt si doua demo-uri de pe YT, cu Einstein-ul in actiune. Ceea ce nu am precizat eu in post-ul initial: Einstein este un amp foarte versatil, iar gain-ul extrem nu este singura sa calitate si poate fi exploatat aproape in orice gen, dupa cum se poate auzi in al doilea video, unde "emana" niste blues. Auditie placuta!
  7. Salutare, Pentru toti iubitorii de metal, rock, de high gain, de sustain care sa-i tina pana la lansarea noului album Metallica, sau pur si simplu pentru cei ce considera ca a venit vremea sa-si demoleze locuinta, iese la vanzare acest mic si superb Diezel Einstein Combo de 50W! Sunetul este scos printr-un singur difuzor de 12", marca Celestion. Amp-ul l-am cumparat nou, de la Thomann, acum aproximativ doi ani, iar de atunci a fost in functiune pret de maxim 2-3 ore. In concluzie este ca si nou, iar ca dotare suplimentara vine echipat si cu un set de 4 role, care fac transportul lui mult mai facil, avand in vedere ca statia nu este tocmai usoara(nici foarte grea ce-i drept). Cantareste exact 31kg. Toate accesoriile sale, mai exact footswitch-urile sunt desigur incluse, chiar sigilate in cutie, deoarece nu le-am folosit niciodata. De la clean pana la gain extrem, sunetul este absolut exceptional, iar calitatea constructiei si a componentelor este realmente fara egal! Il vand doar pentru ca intentionez sa-mi i-au un alt rig Diezel head+cab, mai exact noul D-Moll. Pentru a-l asculta, proba si aprecia cum se cuvine, va astept pe cei interesati sa-l achizitioneze la studio-ul meu in Brasov! Va rog sa ma contactati prin PM daca aveti intrebari. Acestea sunt specificatiile sale tehnice, publicate de catre fabricant: Pre Amp: Feat. 2 completely independent channels, channel 1 in 3 Modes: EQ gain, treble, mid, bass, 1 volume per channel; Tubes - 12AX7 Power Amp: Power 50 Watts. Tubes - 2 x EL34, 6550, 6L6 or KT88; Master Section 2 x volume / presence, deep, Reverb (only reverb-model) Speaker - Out 4,8,16 Ohm FX – Loops: 1 paralell, 1 seriell Finish: black, front silver, blue LEDs Dimensions 59 x 45 x 30cm (BHT) Weight 31kg NU SUNT INTERESAT DE SCHIMBURI! PRET: 2000EUR - Pret fix Multumesc si bafta tuturor!
  8. ALX1

    Brum

    Ok...atunci dacã sugestia mea nu va da rezultate, pot doar sa-i doresc lui kyuslauten sa nu fie nimic grav sau greu de reparat. Bafta!
  9. ALX1

    Brum

    Din cate stiu eu 12AX7A este low noise, 12AX7B este mil-spec iar 12AX7C este heavy duty. Manualu de specificatii Bugera 6260 spune ca ai doar doua tipuri de lampi in preamp, respectiv 12AX7 si 12AX7A. Cred ca poti incerca sa le schimbi linistit ordinea, macar pentru scurt timp, sa vezi daca elimina asta problema.
  10. ALX1

    Brum

    Ca sa exersam "lama lui Occam", sa presupunem ca nu ar fi cine stie ce chestiune complicata, asadar: suna a problema a unei lampi din preamplificare(12AX7). Cele mai sensibile sunt in mod obisnuit cele care sunt mai apropiate de input-ul de chitara. Incearca sa le schimbi intre ele, incepand cu cea de langa input si vezi daca dispare brum-ul. Succes!
  11. Salutare, M-am gandit sa intru si eu in hora cu toata lumea participanta. Nu stiu cat de buna este poza, dar fiindca sunt mai toate imprastiate prin studio(sau mai degraba sala de repetitii), am crezut ca ar fi mai bine sa le cuprind intr-un mare si larg cadru. Cum topic-ul se refera doar la amplificatoare si efecte, va rog sa tratati restul ca si zgomot de imagine. Oricum, sunt convins ca va veti da voi seama care-i care.
  12. TC Electronic NOVA System Limited este rezervat! UPDATE: TC Elctronic NOVA System Limited s-a dat! A mai ramas TC-Helicon VoiceLive 2.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.