www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

stratosaurus

Veteran
  • Posts

    338
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    .

Recent Profile Visitors

18818 profile views

stratosaurus's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

251

Reputation

  1. Din ce descrii gasim doua posibile probleme: 1) imbusul este decalibrat, respectiv are muchiile hexagonului tocite, "sterse". 2) imbusul nu are dimensiunea adecvata, respectiv poate fi de 5,5 mm, nu 5, nu 6 mm. Exista masuri intre unitati, dupa cum scrie mai sus colegul "mettal86", deci testeaza ce masura este cea corecta.
  2. Cand incercai sa reglezi trussrod-ul cu ce incercai, sau cum procedai ?
  3. https://forums.rgc.ro/profile/3082-george-m/ Da-i un PM colegului, este in masura sa te ajute.
  4. https://forums.rgc.ro/profile/2645-razvan-s/ Vezi aci, colegul te poate ajuta.
  5. Poti pune ceva poze cu lucrarea ? Cum l-ai inaltat, ai pus ceva adaos intre corpul chitarei si corpul tremolo, sau ai desurubat pur si simplu holzsuruburile si ai lasat tremolo-ul sa-si gaseasca singur pozitia ? Daca ai distantat tremolo-ul de corpul chitarei, pt floating, trebuie sa-i cobori sadles-urile, pt a reveni la action-ul initial. Si probabil se va remedia si problema aparuta. Sau ridica putin dozele, sa le apropii de corzi.
  6. Atentie, tu nu ai freturi, deci nu discutam de fretbuzz. Lemnul se aseaza, e normal, dar vezi sa nu ai vibratii de la alte componente, cheite etc.
  7. Conteaza sa-ti iasa traba buna, si sa fii tu multumit, mai putin conteaza cate comentarii au fost lasate pe topic. Vizualizari sunt destule, deci interes a fost. De ce nu ai reparat fisura de la switch, inainte de finish ? se vede cam urat. Spor la urmatoarele proiecte !
  8. Dar griff-ul de ce vrei sa-l inlocuiesti? Din cate vad n-ar trebui, arata bine ala,ar fi pacat....
  9. E un Reghin. Am atasat poza de la un pickguard original, bine, cu decupare pt doze humb, el era cu doze single. La ala al tau a fost decupata partea pt pot-uri si lipita o bucata de la un bass.
  10. Salut, Schita corpului,pe care o ai, este facuta corect, dar nu prea ai respectat-o la decupare si rutare. Cel putin doza de neck (cea trasata si sapata in corp) este pozitionata eronat, si fata de neck, si fata de marginea corpului. Nu stiu cum vei ruta neck pocket-ul acum, polii dozei nu se vor alinia cu corzile, si doza este mult prea aproape de marginea corpului. Parerea mea. Cer scuze, este tardiva interventia mea, dar acum am citit topicul tau. Bafta.
  11. Se anuleaza rezervarea, este la vanzare. Se livreaza in husa groasa, captusita. Pret 600 lei. Pentru eventualii doritori fara feedback-uri, sau cu feedback-uri negative : se expediaza doar dupa virarea unui avans in contul subsemnatului, pentru evitarea situatiilor neplacute pentru mine. Noua, nefolosita, uzura 0.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.